szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Görög Zita a háborítatlan szülés, illetve a Szent Imre Kórházból nemrég elbocsátott szülésznő melletti állásfoglalásnak szánta a második szülése utáni pillanatról szóló, intim fotót.

Görög Zita intim családi képet osztott meg magáról, amely a szülés után közvetlenül készült róla, amikor gyermekét a mellére helyezték.

A Facebook-oldalán megosztott képet a műsorvezető nyilvános állásfoglalásnak szánta a háborítatlan szülés, illetve a Szent Imre Kórházból nemrég elbocsátott szülésznő mellett.

A kép 2008 augusztusában készült, második gyermeke születése után.

©

"Ritkán adok intim pillanatokat az életemből, de van, amikor érdemes. Van, amikor ideje elmondani a véleményünk és csatlakozni azokhoz, akikkel egyetértünk" – írta. Görög Zita hozzáfűzte, hogy 5 orvost cserélt le, mire az Imrében végre belementek abba, hogy az első császármetszése után természetesen szülhesse meg második gyerekét. "Kondor Kata szülésznő az az ember, akinek jelenléte és vezetése nélkül nem lett volna erőm és kitartásom végigcsinálni" – írta.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!