szerző:
hvg.hu

A Magyar Vízilabda-szövetség figyelmeztetett, mindenki készüljön: egy-egy centerbejátszásnál fel-felhangozhat az „Oscar-díj! Oscar-díj!”-rigmus…

Az Oscar-díjjal frissen kitüntetetett Saul fia vezető producere, Rajna Gábor a BVLSZ senior bajnokságában szereplő HETE nevű csapat igazolt centere: nem véletlen, hogy a díjat egy kicsit magukénak érzik a vízilabdások is.

„Kilenc lövés, hat gól, 67%. És temérdek díj, közük egy Oscar! Rajna Gábor élete szezonját futja. Mostantól még jobban figyelnek majd rá a védők, az biztos. Egyúttal felhívjuk a figyelmét, hogy készüljön, mérkőzésein egy-egy centerbejátszásnál bizony fel-felhangozhat az 'Oscar-díj! Oscar-díj!'-rigmus…” – Így gratulált a Magyar Vízilabda-szövetség a pólós-producernek/ producer-pólósnak.

Rajna Gábor producer a kép szélén, jobb oldalon
©

 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!