szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

Hűha – valószínűleg nem csak mi lepődtünk meg a GQ magazin legújabb címlapfotója láttán.

Hűha – valószínűleg nem csak mi lepődtünk meg a GQ magazin legújabb címlapfotója láttán.


A Twilight-saga sztárja, a mindig kicsit visszahúzódó, furcsa és fiús Kristen Stewart virít ugyanis rajta, csak épp egy egészen más dimenzióban: hűvös dívaként, vintage-hatású fürdőszettben pózol egy medence mellett. A látvány pazar, ez esetben nyoma sincs az eddigi „lányosító” fotósorozatokban érezhető erőlködésnek. Kristen felnőtt – vagy legalábbis most ez lesz az új trend, „sok pénzt hozott a konyhára, meglátjuk, mit tudunk vele kezdeni” – gondolhatták a filmfejesek, és igyekeznek Kristent áthelyezni egy másik skatulyába.

A W magazinban egyénként ennél is tovább ment Stewart kisasszony: a fekete-fehér fotósorozat aztán végképp nem kislányoknak-kisfiúknak készült. Úgy tűnik, a vámpír-vérfarkas-szomszédlány kombó már nem menő, ideje volt új divathullámot keresni, és a sötét díva szerepkör jelöltetett ki a rút kiskacsából hirtelen istennővé nemesült Kristen számára.

Hogy ez vajon milyen üzenetet hordoz a tinik számára, az más kérdés. Eddig azért imádták annyian K ristent, mert mindig önmagát adta, laza volt, nem érdekelték a trendek – valljuk be, tizenévesen mi se épp úgy néztünk ki, ahogy szerettünk volna, vagy legalább is nem voltunk még megbékélve azzal, amilyenek voltunk. Most pedig itt ez a dívás megjelenés: most akkor mégse jó az, ahogy eddig kinézett? Melyik az igazi énje?

Nem csoda, ha azok, akik eddig példaképüknek tekintették a pólóban-farmerban is álompasit (Robert „Jóvámpír” Pattinson, ugye) szerző színésznőt, most kissé összezavarodtak. Vajon hogyan lehet zökkenőmentesen megoldani a tinisztárból dívává avanzsálást? Kíváncsian várjuk a Twilight-fanok reakcióját a változásokra.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Mindenki megkapja a fizetős Zoom egyik leghasznosabb funkcióját

Mindenki megkapja a fizetős Zoom egyik leghasznosabb funkcióját

Covid-oltásra sietett 200 km/h-val egy 88 éves nyugdíjas

Covid-oltásra sietett 200 km/h-val egy 88 éves nyugdíjas

Kétfordulós lesz az ellenzéki miniszterelnök-jelölt választás

Kétfordulós lesz az ellenzéki miniszterelnök-jelölt választás