szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

A bogár után talán a Transporter 2 a legismertebb kereklámpás Volkswagen, jól beazonosítható alakját pedig rendszerint...

A bogár után talán a Transporter 2 a legismertebb kereklámpás Volkswagen, jól beazonosítható alakját pedig rendszerint olyasmikkel szokás összekötni, mint a gitározós-füvezős életforma, a lazulás, a szörfözni menés, meg a sok jó ember kis helyen is elfér-elv gyakorlatba való átültetése. Nem is hiába ragadt rá a hippibusz elnevezés. És akkor most, hogy ezt összegeztük, vessünk egy pillantást erre a képre:

Hát az bizony nem fog magától elindulni, de még úgy sem, ha ülnek benne, mert az bizony egy sátor, teljes valójában. És egy helyben marad, viszont néhány másodpercig azok is, akik kiszúrják az egyensátrak tömegében.

A jó hír pedig az, amit a Bigyoshop kiírt a minap Facebook oldalára, íme:

Lehet, hogy a most közeledő rettenet hidegfront nem fog sátor felállításra ösztökélni, de nincs már messze a nyár. Jövő héten bigyóéknál VW lakókocsi sátor már kapható lesz!

Ha ez tényleg így van, akkor nem nagyon csodálkoznánk el azon, ha az idei VOLTon és Balaton Soundon kisebb lakókocsipark állna fel ugyanilyen sátrakból. Reméljük, több színben is kapható lesz!

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!