szerző:
travelline.hu

Játssz velünk és nyerj! Semmi mást nem kell tenned, mint 2007. augusztus 6. és szeptember 6.

Játssz velünk és nyerj! Semmi mást nem kell tenned, mint 2007. augusztus 6. és szeptember 6. között tölts fel egy útinaplót, fényképeidet vagy egy tippet a travelline.hu-ra.


A "Töltsd föl magad és nyerj egy utazást" játék szabályai az alábbiak:


1. A HVG Online Zrt. (Szervező) által szervezett „töltsd föl magad, és nyerj egy utazást!” nyereményakcióban 18. életévét betöltött, cselekvőképes, magyar állampolgár vehet részt.  

Jelen játék tekintetében részvételnek tekinti a Szervező, ha a játékos 2007. augusztus 6. és szeptember 6. között feltölt vagy egy útinaplót, vagy egy képgalériát, vagy egy tippet (szálloda, utazási iroda, étterem, kávézó, pub, cukrászda, légitársaság, autókölcsönző) a travelline.hu-ra.

2. A nyereményakcióban nem vehetnek részt az alábbi személyek:

• Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai és azok közeli hozzátartozói (Ptk. 685 § b.),
• A játék előkészítésében részt vevő egyéb, közvetlen közreműködők és azok közeli hozzátartozói (Ptk 685 § b.),
• A játék előkészítésében részt vevő cégek azon munkavállalói, megbízottai és azok közeli hozzátartozói (Ptk 685 § b.), akik a promóció lebonyolításában közvetlen szerepet vállalnak.


3. Minden játékos, aki az 1. pontban írt érvényes időszakban útinaplót ír, képgalériát hoz létre vagy tippet tölt fel a travelline.hu-ra, automatikusan részt vesz a főnyeremény sorsolásán. Egy játékos egyszer vehet részt a sorsoláson.

Minden írás, amelyben az utazás helyszíne, az utazás típusa, az utazás ideje és legalább 1 fejezet megírásra kerül, útinaplónak minősül.
A képgaléria legalább 2 kép feltöltése esetén érvényes.
Minden tipp-feltöltés, melynek leírása és értékelése kitöltésre kerül, érvényes.

Kétszemélyes wellness hétvégét kap ajándékba
- a legnépszerűbb útinapló szerzője,
- a legnépszerűbb fotógaléria feltöltője,
- valamint a tippek beküldői közül a legszerencsésebb.

A főnyeremény egy egyhetes, kétszemélyes utazás Rodosz szigetére

4. A játék nyertesének kisorsolására a Szervező által kijelölt helyszínen (HVG Online Zrt. székháza), 2007. szeptember 7-én kerül sor.

5. A sorsolás alkalmával a Szervező a játék regisztrációja során összeállításra kerülő adatbázist használja. A sorsolás eredménye alapján a Szervező írásban, e-mailben illetve ajánlott tértivevényes küldeményben megkeresi a nyertest. Amennyiben a megküldött megkeresés "címzett ismeretlen", "nem kereste" vagy bármely egyéb okból nem kézbesíthető jelzéssel érkezik vissza, úgy az érintett nyertes a nyereményjátékból automatikusan kizárásra kerül. Ilyenkor a sorsolás alkalmával megállapított tartalék nyertes jogosult az ajándék átvételére, akit ugyanilyen módon értesít a szervező.

6. A Szervező a nyeremények átadásáig minden következmény nélkül kizárhatja mindazon játékosokat a nyereményakcióból, aki jelen játékszabály személyi feltételeinek bármely okból nem felelnek meg.

7. A nyereményakció díja: a játék nyertesének a HVG Online Zrt. partnerei a következő nyereményeket ajánlják fel:

1 db 2 fő részére szóló 1hetes rodoszi nyaralás (beváltható 2007. szeptember 24-ei vagy október 1-jei indulással)
3 db 2 fő részére szóló belföldi wellness hétvége (beváltható 2007. december 30-ig)

8. A díj tekintetében 2 db nyertes és sorrendben további 4 db tartalék nyertes kerül kisorsolásra. A jelen szabályzat alapján kizárt nyertes helyébe a tartalékok közül a sorrendben következő lép, megfelelően alkalmazva ezt a kizárt tartalék esetében is.

9. A nyerteseket a nyeremény átvételével összefüggésben esetlegesen felmerülő egyéb költségek és kiadások őket terhelik.

10. A nyeremények készpénzre nem válthatók át. A nyeremények másra át nem ruházhatók.

11. A játék feltételeinek mindenben megfelelő nyeremény átvételére jogosult 2 nyertes és 4 pótnyertes a nyereményük átvételére legkésőbb a sorsolást követő 60 napon belül jogosultak. Amennyiben a pótnyertesek sem veszik át a nyereményt, akkor a játéknak nincs nyertese.

12. A díj nyertese a nyeremény átvételére a nyeremény kisorsolásáról szóló írásbeli megkeresés kézhezvételtől számítottan haladéktalanul, de legkésőbb a sorsolást követő 30 napon belül (jogvesztő határidő) jogosult. A játékból történő kizárása esetén ezen határidők értelemszerűen irányadóak a tartalék nyertesekre is azzal, hogy az első tartalék nyertes esetében az objektív határidő a sorsolást követő 45. nap, a második tartalék nyertes esetén pedig 60. nap. A Szervező a fenti határidőkön belül tudja biztosítani a nyeremény átvételének lehetőségét a játék feltételeinek mindenben megfelelő nyertes számára, ugyanakkor a nyertes köteles a Szervezővel együttműködni abban, hogy a nyeremény átadása a fentiekben írt vonatkozó határidőkön belül megtörténjen.

13. Azok, akik regisztrálnak, azzal feltétel nélküli beleegyezésüket adják ahhoz, hogy adataikat a Szervező és a játék díjait felajánló gazdasági társaságok minden további feltétel és ellenérték nélkül jelen nyereményjátékkal kapcsolatosan felhasználja. Továbbá tudomásul veszik, hogy a nyeremények átadásáról kép-, hang- és filmfelvétel is készülhet, melyet a Szervező és/vagy megbízottja akár egészében, akár részleteiben reklámcélokra korlátozás nélkül, térítésmentesen felhasználhat a későbbiekben.

14. A játékosok a regisztráció kitöltése során hozzájárulnak ahhoz, hogy a Szervező adataikat saját marketing céljaira felhasználhassa.

15. A Szervező nem vállal felelősséget a regisztrációs lap kitöltésének hiányosságáért/hibájáért (pl. lakcím), a postai kézbesítés elmaradásáért vagy késedelméért, az értesítési cím helyességéért, vagy aktualitásáért.
 
16. A Szervező fenntartja magának a jogot a nyereményakció szabályainak mindenkori módosítására, a játék felfüggesztésére, megszüntetésére. Szervező ezen változtatásokat a nyereményakció tartama alatt alkalmazott módon köteles a játékosok tudomására hozni. Szervező a fenti változtatásokból eredő követelésekért felelősséggel nem tartozik.  

Híradó

Állj mellénk!

Tegyünk közösen azért, hogy a propaganda mellett továbbra is megjelenjenek a tények!

Ha neked is fontos a minőségi újságírás, kérjük, hogy támogasd a munkánkat.

Állj mellénk!

Tegyünk közösen azért, hogy a propaganda mellett továbbra is megjelenjenek a tények!

Ha neked is fontos a minőségi újságírás, kérjük, hogy támogasd a munkánkat.
Kigyulladt a Kolozsvár–Budapest–Bécs-vonat mozdonya

Kigyulladt a Kolozsvár–Budapest–Bécs-vonat mozdonya

"Ne legyen kemény fiú!" – kérte Trump Erdogantól

"Ne legyen kemény fiú!" – kérte Trump Erdogantól

Mi történik most a Brexittel? Három perc alatt képbe hozzuk

Mi történik most a Brexittel? Három perc alatt képbe hozzuk

A buli csúcspontján már nincs semmi vicces

A buli csúcspontján már nincs semmi vicces

A románok után az osztrákok is bevezetik a videóbírót

A románok után az osztrákok is bevezetik a videóbírót

Radar 360: A nap, amikor Karácsony jogerősen nyert, Borkai vesztett

Radar 360: A nap, amikor Karácsony jogerősen nyert, Borkai vesztett