HVG Extra Pszichológia
HVG Extra Pszichológia
Tetszett a cikk?

Hogyan tudunk a lehető legjobban együtt élni önmagunkkal?

Hiába harmonikus az életünk, néha előfordul, hogy olyan érzéseink, gondolataink, állapotaink vannak, amiket nem kedvelünk önmagunkban. Ilyen lehet a szorongás, a félénkség, a düh, a szégyen, az önemésztés, sőt a depresszió. Ilyenkor úgy érezzük, nehéz együtt élnünk önmagunkkal.

Rendelje meg online!

Vajon miért létezik lelkünknek ez a sötét oldala? A legújabb HVG Extra Pszichológia magazin szakértőinek cikkeiből kiderül, hogy mi állhat az említett érzések és jelenségek hátterében.

Néhány téma a tartalomból: Almási Kitti pszichológustól megtudhatjuk, miképp is gyökerezik a magunkról kialakított negatív kép családunkban, neveltetésünkben, Szondy Máté pszichológus pedig abban segít, hogyan tudjuk megszelidíteni a ránk törő rossz érzéseket.

Mit tegyünk, ha nehéz a családdal, pláne a mostani helyzetben? – erről szól Szél Dávid pszichológus írása. Balla István portréiban olyanokról olvashatunk, akik az életüket ért tragédiák ellenére (vagy épp azért…) megvalósították önmagukat.

Stílszerűen a tél közepére – és a koronavírus járvány második hullámára – tervezett számunkban megoldásokat kínálunk, hogy miként küzdjünk meg nehézségeinkkel, hogyan fogadjuk el önmagunk teljességét, sőt miként kovácsoljunk erényt gyengeségeinkből.

Új számunkhoz kapcsolódik a következő ingyenes, online HVG Extra Pszichológia SzalonNagy Henriett pszichológus a pozitív pszichológia eredményeivel és Kapitány–Fövény Máté pszichológus emberközpontú nézőpontjával segít arról gondolkodni, hogyan teremthetünk harmóniát önmagunkban, ha a körülmények nem segítenek.

A HVG Extra Pszichológia magazin kapható az újságárusoknál, benzinkutakon és nagyobb élelmiszerboltokban, szupermarketekben. Online is megrendelheti. A koronavírus-járvány miatt elektronikus változatban is elolvashatja a lapot.

Fizessen elő a lapra, most sokféle kedvezmény várja.

 


VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Akár húsz évet is kaphat a vakcinákat károsító amerikai gyógyszerész

Akár húsz évet is kaphat a vakcinákat károsító amerikai gyógyszerész

Magyarországon is elérhetővé válik az EKG-funkció a Samsung okosóráiban

Magyarországon is elérhetővé válik az EKG-funkció a Samsung okosóráiban

Cáfolja az AstraZeneca, hogy ne működne a 65 év felettieknél az oltásuk

Cáfolja az AstraZeneca, hogy ne működne a 65 év felettieknél az oltásuk