szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A models.com oldal bírálóinak szigorúan szakmai véleménye alapján meghatározták, hogy kik a legerotikusabb modellek a divatvilágban. Bár a rajongókat valószínűleg elvakítja az imádatuk tárgya iránt érzett vonzalom, és a remekül megcsinált reklámok áradata is befolyásolja ítéletüket, úgy tűnik, véleményük nem sokban különbözik a jóval objektívebbnek tekinthető szakemberekétől.

A models.com bíráló testülete ugyanis, amely divatmagazinok és márkák hozzáértőiből állt össze, közel ugyanarra az eredményre jutott, mint a mezei olvasókat megszavaztató kutatások. Külön érdekesség, hogy nem feltétlenül a legfiatalabb modell hölgyeket tartják a legszexibbnek, a tapasztalatnak ezek szerint az erotikus kisugárzásra is hatása van. A legszexibb modell ugyanis a háromgyerekes Heidi Klum lett, aki már a 35. életévét tapossa, de szépsége és népszerűsége ennek ellenére töretlen. Klum számos tévéműsor vezetése mellett továbbra is sztármodellje a Victoria's Secret fehérnemű márkának, de más hirdetésekben is feltűnik és továbbra sem nevezhető különösebben szégyenlősnek.
 


A második helyezett a brazil Gisele Bundchen, aki szintén a Victoria's Secret csapatát erősíti, de emellett saját vállalkozásait sem hanyagolja el. Gisele ugyan jóval fiatalabb Heidinél, de ő sem a legifjabbak közé tartozik, az idén már 28 éves lesz, ennek ellenére még mindig ugyanolyan gyönyörű, ha nem szebb, mint karrierje kezdetén. A következő szépség, a szintén brazil Adriana Lima csak egy évvel fiatalabb honfitársánál, Gisele-nél és ugyanazt a fehérneműs céget is hirdetik. Bár Adriana népszerűsége és bevétele még nem érte el Bundchenét, ami késik, nem múlik.
 


A negyedik helyen nagy meglepetésre egy, a profi modellkedéstől már visszavonult hölgy, Tyra Banks, akinek szépsége és kisugárzása ettől persze még megkérdőjelezhetetlen. A napközbeni tévéshowjában felvetett témákkal Tyra műsorvezetőként sokszor megosztja a nézőket és sokan kritizálják parókáit, de mindez nem tudja feledtetni, hogy ő volt az egyik első topmodell, aki egy valódi nő testéhez leginkább hasonlító domborulatokkal büszkélkedett. Ja, és persze Tyra is a Victoria's Secretnek dolgozott mielőtt otthagyta a szakmát.Ötödiknek futott be az első kelet-európai lány, a cseh Karolina Kurkova. A csinos szőkeség, mintha csak kötelező lenne, szintén ugyanannál a fehérnemű márkánál repked a kifutón fehér angyalszárnyaiban, de talán már nem sokáig. Kurkova ugyanis, sok más modellhez hasonlóan a színészet felé kacsintgat, tavaly eljátszotta első szerepét, a sokatmondó című My Sexiest Year című filmben.
 


Az első tíz helyezettbe bekerült még Alessandra Ambrosio, aki jelenleg épp első gyermekét várja, utána Isabeli Fontana következik, majd Yamila Diaz-Rahi és Ana Beatriz Barros után Natalia Vodianova, egy újabb háromgyerekes anyuka zárja a sort, aki nemrég fejezte be a kifutó modellkedést.
Shake

A legszexibb nő negyven felett

Monica Bellucci most múlt el 43 és még mindig a legszebb nő sokak szerint. A Malena kapcsán ismerte meg nevét a világ, és az Oscar-díjra is jelölt Koltai Lajos képeinek köszönhetően ettől a filmtől kezdve már elsőrangú színésznőnek számított.

MTI Shake

Charlize Theron lett a világ legszexibb nője

Charlize Theron hollywoodi sztár a legszexibb nő a világon 2007-ben - jelentette be az amerikai Esquire magazin, amely friss számában interjút közöl az Oscar-díjas filmcsillaggal.

Shake

A legszexibb fehérnemű reklámok

Közeledik a karácsony, hirtelen megsokasodnak az ékszer, óra, parfüm és fehérnemű hirdetések a magazinokban és a képernyőkön. Fehérneműt, különösen nőknek szólót, sokféle módon lehet hirdetni: viccesen, agresszíven, művészkedve vagy az erotikára koncentrálva.

hvg.hu Shake

A legszexibb filmsztárok

Egy brit filmes magazin olvasói szerint Angelina Jolie a legszexibb, s ha ez az eredmény nem is teljesen meglepő, a százas listán számos érdekes név található. Íme az élmezőny befutói!

Többeket nem engedtek át az ukrán határon, mert orosz vakcinával voltak beoltva

Többeket nem engedtek át az ukrán határon, mert orosz vakcinával voltak beoltva

Valami gond van a számítógépével? Ezen az oldalon megtudhatja, mi lehet a baja

Valami gond van a számítógépével? Ezen az oldalon megtudhatja, mi lehet a baja

Edzeni szeretne? Keresse fel a testépítők Wikipédiáját

Edzeni szeretne? Keresse fel a testépítők Wikipédiáját