szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Csütörtökön megnyílt a négynapos Balaton Sound fesztivál Zamárdiban; a fesztiválra elfogytak a bérletek és a péntek-szombati napijegyek, ennek ellenére sokan a helyszínen próbálnak belépőhöz jutni.

Sok a csalódott ember, köztük külföldiek is, akik a helyszínen szembesültek azzal, hogy elfogytak a pénteki és a szombati napra szóló jegyek, illetve a négynapos bérletek. Nekik csak azt tanácsoljuk: ha szeretnék megtudni, mégis milyen odabent, nézegessék naponta frissülő galériánkat!

© Stiller Ákos


hvg.hu Kult

Balaton Sound-fellépők: Fatboy Slim, Massive Attack, Armin van Buuren

A tavaly debütált Balaton Sound idén július 10-én nyitja meg kapuit Zamárdi szabadstrandján. A fellépők közül egyelőre 13 nevet hoztak nyilvánosságra a szervezők. Elsőként lép a hazai közönség elé Fatboy Slim, itt lesz többek között a Massive Attack, valamint Armin van Buuren és David Guetta, DJ-k is.

hvg.hu Kult

Bikinik és műbajuszok a Balaton Sound zárónapján

A közel negyven fokos hőség éreztette hatását a Zamárdiban idén először megrendezett négynapos fesztiválon. Estére azonban ismét beindult a gépezet, s a látogatók hétfő hajnalig tombolva búcsúztatták a tóparti rendezvényt. A vasárnap esti abszolút sztárvendég Beastie Boys sajtótájékoztatóján pedig kiderült, hogy a brooklyini rap-apukák mennyire elegánsan tudják leszerelni a túlságosan nyomuló újságírókat.

hvg.hu Kult

Kifosztott bankautomata és beteg Padilla a Balaton Soundon

A fesztivál utolsó előtti napjának egyik legnevesebb fellépője betegség miatt lemondta a szereplést, mégis az eddigi legnagyobb tömeg gyűlt össze a Zamárdiban zajló eseményen. A koncertek tömve voltak, s még a késői órákban sem lankadt a bulizók kedve. A kiszolgáló személyzet azonban már ugyancsak megérezte a hosszú, szolgálatban töltött órák súlyát.

hvg.hu Kult

Hangszerek nélkül robbant a Balaton Sound első napja - fotógaléria

A kis számú résztvevő ellenére remek hangulat uralkodott a Zamárdiban először megrendezett zenei fesztiválon. Megtudhattuk, mit nyertek a legjobb csocsósok, illetve, hogy miként lehet az év egyik legjobb koncertjét előadni öt darab mikrofon segítségével.

hvg.hu Shake

A Balaton Sound sztárjainak speciális kívánságai

Egy magyar zenekar dedikált fotója, somlói galuska, masszázsszoba, forrásvíz: többek mellett ezek szerepelnek a Balaton Sound külföldi sztárjainak igénylistáin. A fesztivált szervező Sziget programiroda elkészítette összesítését.

Durva fellépéssel oszlatták fel az eddigi legnagyobb Navalnij-féle tüntetést Oroszországban

Durva fellépéssel oszlatták fel az eddigi legnagyobb Navalnij-féle tüntetést Oroszországban

Egyedi megoldás: trükkösen rejtené el az okostelefon-kamerát a Samsung

Egyedi megoldás: trükkösen rejtené el az okostelefon-kamerát a Samsung

Utazás az 1960-as, 1970-es évek hazai „másszínházi” világában

Utazás az 1960-as, 1970-es évek hazai „másszínházi” világában