szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Részegségi rekord dőlt meg Rhode Island államban az Egyesült Államokban: 4,91 ezrelékes szeszszinttel a vérében tartja egy 34 éves férfi.

Az illetőt autóvezetésen érte ennyire ittasan a rendőrség, amely még sohasem mért ilyen magas arányt élő embernél. A férfi részéről már a kiszállás a kocsiból is komoly kihívásnak bizonyult. A rendkívüli tornabemutató láttán férfit persze a rendőrök nem engedték tovább vezetni, aminek ő nem örült, és megpróbált ellenállni a letartóztatási próbálkozásnak: úgy megkapaszkodott kocsijában, hogy a rendőröknek le kellett fejteniük róla. Végül azonban sikerült saját erejükből is, és a férfit kórházba vitték detoxikálásra.

Rhode Islanden a megengedett maximális szeszszint 0,8 ezrelék. Az illető ennek a bő hatszorosát produkálta. Az orvosi tapasztalatok szerint már 4 ezreléknél kómába kerül a mérgezett, 5 ezrelék pedig halálos szeszszint.

HavariaPress Autó

Kirúgták az ittasan balesetet okozó kapitányt

Visszavonta a Fejér megyei rendőrfőkapitány a dunaújvárosi rendőrkapitány vezetői megbízatását, miután kiderült, hogy az alezredes ittas volt az általa okozott hétvégi baleset idején.

Hét nap

Kósz ittas volt

Ittas vezetéssel és garázdasággal gyanúsítja az ügyészség Kósz Zoltán sidneyi olimpiai bajnok vízilabdázót, a szintén...

MTI Autó

Első fokon fogházbüntetésre ítélték az ittasan gázoló rendőrt

Halált okozó ittas járművezetés bűntettében bűnösnek mondta ki, és 4 év 10 hónap fogházbüntetésre ítélte a bíróság azt a rendőrt, aki 2006 februárjában balesetet okozott Balassagyarmaton - mondta az MTI-nek hétfőn a Nógrád Megyei Bíróság szóvivője.

HavariaPress Autó

Magyarázkodik az ittas vezetésen ért szocialista politikus

Napirend előtti hozzászólásban kíván beszámolni tettéről, a városi önkormányzat képviselő-testülete előtt az a kiskunhalasi önkormányzati képviselő, akit a hétvégén ittas vezetésen értek a városi kapitányság járőrei - értesült a HavariaPress.

MTI Itthon

A nézők közé hajtott egy ittas autós Bátmonostoron

Egy embert súlyos, kettőt könnyebb sérülésekkel szállítottak a mentők kórházba, amikor egy ittas gépkocsivezető autójával motorverseny nézői közé hajtott szombaton Bátmonostoron - közölte a rendőrség.

MTI Itthon

Már a helyszínen elveszik az ittas sofőr jogosítványát

Vasárnaptól olvasható a Magyar Közlönyben, jövő hét vasárnaptól pedig hatályba lép az az igazságügyi miniszteri rendelet, amelynek értelmében a szonda elszíneződésekor a jogosítványt a helyszínen be kell vonni - közölte Budai Bernadett kormányszóvivő.

MTI Világ

Elárverezik az ittas vezetők autóit Ukrajnában?

Az Ukrán Állami Közlekedésrendészet (DAI) azt tervezi, hogy a közeljövőben elkobozza és elárverezi azoknak az autósoknak a járműveit, akiket egy éven belül másodszor is ittas vezetésen érnek.

MTI Autó

Gyalogost sodort el egy ittas motoros

Gyalogost sodort el egy ittas motoros Szuhogy belterületén. A gyalogos könnyebben, a motoros súlyosan megsérült - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t pénteken.

Gangl Edinának szinte minden bejött, Marco Rossit nyolcan is megelőzik - így áll a Kezdő tizenegy tippversenye két nap után

Gangl Edinának szinte minden bejött, Marco Rossit nyolcan is megelőzik - így áll a Kezdő tizenegy tippversenye két nap után

Szelfit küldött a kínai Mars-járó

Szelfit küldött a kínai Mars-járó

Ferenci Tamás: Egyre biztosabb, hogy a koronavírus szezonális

Ferenci Tamás: Egyre biztosabb, hogy a koronavírus szezonális