Megjelent a People magazin idei “A világ 100 legszebb embere” nevű évről-évre visszatérő listája, amelyen az első helyet egy olyan színésznő szerezte meg, akinek nemrég mindkét mellét el kellett távolítani rák miatt.

A rossznyelvek szerint a People magazin ilyen-olyan leg listáinak szereplőit mindig az határozza meg, hogy éppen melyik tévécsatorna és filmforgalmazó hirdet többet a lapban. Fura érzéseink nekünk is voltak már korábban és bizony most is akad néhány érdekes választás a 100 legszebb ember listáján az élmezőnyben.

Christina Applegate tényleg szép
© AP
Persze a People azért látványosan törekszik a politikai korrektségre is, valószínűleg ennek köszönhető, hogy az idei legszebb lista élén Christina Applegate végzett. A színésznő nekünk is nagy kedvencünk, bár elsősorban nem azért, mert annyira szép, nem mintha nem lenne csinos, de ez önmagában ugye nem sokat ér. Applegate viszont értelmes, vicces és képes volt mellrákjából a legtöbbet kihozni, ami emberileg lehetséges. Nem lehetett könnyű elmenni a tévébe és nyíltan mesélni arról, hogy mindkét mellét el kellett távolítani a betegség miatt, pedig Christinának még egy kis fekete humorra is jutott az erejéből. “Legalább nem kell többet melltartót viselnem! Nem lógnak a térdemig, ahogy korábban. És a lánykák jól néznek trikóban is.” - viccelődött új mellein. Szerepléseivel és őszinteségével valószínűleg többet tett a mellrák elleni harcért, mint több, milliárdos médiakampány. A színésznőt mostanában a Nem ér a nevem című sorozatban láthatjuk, amelynek főszerepéért már két Golden Globe jelölést is begyűjtött.

Halle Berry is gyönyörű
© AP
A lista második helyezettjével sem tudnánk ennél jobban egyetérteni, Halle Berry mindig is gyönyörű volt, de az utóbbi években lett belőle igazán látványos szépség. A 42 éves színésznő szerint az anyaság a kisugárzás titka. “A lányom mosolya, a nyolcadik új foga, a friss virágok illata, gyaloglás, amikor feljön a nap, jól érezni magam annak a nőnek a bőrében, akivé váltam és végül néhány átaludt éjszaka.” - válaszolta Berry a magazinnak, amikor külsejének okáról kérdezték.

Az Applegate és Berry után következő helyezettek nagy része a felejthető és a gyanúsan érdekből bekerült kategória, például egy új tinisorozat teljes stábja és egy táncos valóságshow nyertese.
Azért Zac Efront muszáj megemlítenünk, annak ellenére, hogy nem vagyunk rajongói, de a fiatal színész csillaga láthatóan egyre feljebb ível, később még akár valami érdekes is lehet belőle, ha végre kifésüli a haját az arcából és megpróbál nem a hasizmaival érvényesülni.

Christina Aguilera is az anyaságáról mesélt, amikor szépségéről kérdezték, hogy mennyire megváltoztatta az életét most 15 hónapos kisfia, Max. Minket inkább az érdekelne, hogy minek használ az énekesnő annyi alapozót, jobban örülnénk az igazi arcának, nem egy maszknak. 

Michelle O. csak a 12.
© AP
Az első tízbe még két, szerintünk túlságosan is fiatal-ember fért be. Channing Tatum ugyan elbűvölően táncolt a Step Upban, de izmain kívül még semmit nem tett le az asztalra, sem szakmailag, sem emberileg, úgyhogy kiváncsiak lennénk új filmjét, a Fightingot forgalmazó cég költéseire a People-ben. Ahogy Robert Pattinson sem az elképesztő tehetsége miatt került fel a listára, hiszen a 22 éves színész pusztán az Alkonyat című vámpíros tinifilmben nyújtott meglehetősen röhejes alakításának köszönheti sikerét. Azok a pletykák, hogy Pattinson nem szeret fürdeni és testszagával kiakasztja partnereit a forgatáson legalább valamivel érdekesebbé tették az ifjú titánt, akinek van még hová fejlődnie.

És aztán még egy negédes tinisztárnak (Taylor Swift) kell következnie, hogy a 12. helyen befuthasson Michelle Obama, amerika első asszonya. Szerintünk ez mindent elmond a People magazin listájáról. Akkor már inkább maradtak volna a marketinges kedvenceiknél.

KM