Tetszett a cikk?

Mi tagadás, szeretünk enni utazás közben. Vegyük például azt az ismert pillanatképet, amikor az állomásról éppen csak kigördülő vonaton előkerülnek az alufóliába csomagolt rántott húsok meg kenyerek. A repülőn ennek a megfelelője az, amikor az „öveket becsatolni” jelzés kikapcsolása után a légiutas-kísérők kiosztják a tálcákat vagy műanyag dobozokat. Azután jön a meglepetés: száraz szendvics vagy valami furcsa szószban tocsogó, azonosíthatatlan izé.

A légitársaságok weboldalán ugyan igazi gasztronómiai különlegességet ígérő, csodás fényképeket láthatunk, a valóságban viszont inkább porból készült tojásrántotta, vaj nélküli, száraz sajtos szendvics vagy „valami ízetlen hús” kerül elénk a tálcára. Az Utazás Plusz kiadvány cikkét a Travelline-on olvashatja, ha kattint.
A fiatalok majdnem 60 százaléka nem érzi úgy, hogy megbecsülnék a munkahelyén

A fiatalok majdnem 60 százaléka nem érzi úgy, hogy megbecsülnék a munkahelyén

Ma 75 éves a Seat, ott jártunk a 60 éves cuki kisautó díszvendéggel ékesített szülinapon

Ma 75 éves a Seat, ott jártunk a 60 éves cuki kisautó díszvendéggel ékesített szülinapon

Marabu Féknyúz: Érik a helyzet

Marabu Féknyúz: Érik a helyzet

„A Sziget nem egy drága fesztivál” – nem emelik sem a jegy-, sem a sörárakat az idei Szigeten

„A Sziget nem egy drága fesztivál” – nem emelik sem a jegy-, sem a sörárakat az idei Szigeten