Tetszett a cikk?

Mi tagadás, szeretünk enni utazás közben. Vegyük például azt az ismert pillanatképet, amikor az állomásról éppen csak kigördülő vonaton előkerülnek az alufóliába csomagolt rántott húsok meg kenyerek. A repülőn ennek a megfelelője az, amikor az „öveket becsatolni” jelzés kikapcsolása után a légiutas-kísérők kiosztják a tálcákat vagy műanyag dobozokat. Azután jön a meglepetés: száraz szendvics vagy valami furcsa szószban tocsogó, azonosíthatatlan izé.

A légitársaságok weboldalán ugyan igazi gasztronómiai különlegességet ígérő, csodás fényképeket láthatunk, a valóságban viszont inkább porból készült tojásrántotta, vaj nélküli, száraz sajtos szendvics vagy „valami ízetlen hús” kerül elénk a tálcára. Az Utazás Plusz kiadvány cikkét a Travelline-on olvashatja, ha kattint.
Deák Ferenc, a régi és a mai magyar politika: aktuális-e ma a Húsvéti cikk, és ha igen, hogyan?

Deák Ferenc, a régi és a mai magyar politika: aktuális-e ma a Húsvéti cikk, és ha igen, hogyan?

Frankfurter Allgemeine-kommentár: A magyarokon múlik, megszabadulnak-e Orbántól, ebbe külföldről nem szabad beleszólni

Frankfurter Allgemeine-kommentár: A magyarokon múlik, megszabadulnak-e Orbántól, ebbe külföldről nem szabad beleszólni

Új üzletággal hódít Magyarországon a Bosch

Új üzletággal hódít Magyarországon a Bosch

Kibővíthetik az árréssapkát, az élelmiszerek után újabb termékkörnél korlátozhatják az árat

Kibővíthetik az árréssapkát, az élelmiszerek után újabb termékkörnél korlátozhatják az árat