Tetszett a cikk?

Mi tagadás, szeretünk enni utazás közben. Vegyük például azt az ismert pillanatképet, amikor az állomásról éppen csak kigördülő vonaton előkerülnek az alufóliába csomagolt rántott húsok meg kenyerek. A repülőn ennek a megfelelője az, amikor az „öveket becsatolni” jelzés kikapcsolása után a légiutas-kísérők kiosztják a tálcákat vagy műanyag dobozokat. Azután jön a meglepetés: száraz szendvics vagy valami furcsa szószban tocsogó, azonosíthatatlan izé.

A légitársaságok weboldalán ugyan igazi gasztronómiai különlegességet ígérő, csodás fényképeket láthatunk, a valóságban viszont inkább porból készült tojásrántotta, vaj nélküli, száraz sajtos szendvics vagy „valami ízetlen hús” kerül elénk a tálcára. Az Utazás Plusz kiadvány cikkét a Travelline-on olvashatja, ha kattint.
Magyarország hathatós segítségével Moszkvának az egész régiót sikerült visszaszoktatnia az orosz gázra

Magyarország hathatós segítségével Moszkvának az egész régiót sikerült visszaszoktatnia az orosz gázra

Kína szerint az Egyesült Államok aláássa a genfi kereskedelmi tárgyalásokon elért konszenzust

Kína szerint az Egyesült Államok aláássa a genfi kereskedelmi tárgyalásokon elért konszenzust

Ismét csak fogolycseréig jutottak az oroszok és az ukránok Isztambulban

Ismét csak fogolycseréig jutottak az oroszok és az ukránok Isztambulban

Megírták, hogy az Operettszínház 10 milliót fizet egy énekesének, erre megváltoztatták a közérdekű adatokat

Megírták, hogy az Operettszínház 10 milliót fizet egy énekesének, erre megváltoztatták a közérdekű adatokat