szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Meghalt a világ legidősebb férfijaként számon tartott 113 éves japán Tanabe Tomodzsi pénteken.

A Jiji Press hírügynökség jelentése szerint Tanabe halálát szívelégtelenség okozta. Az idős férfi otthonában hunyt el a Japán déli részén fekvő Kjúsú szigeten. A japán rekordert a Guinness Rekordok Könyve 2007 óta tartotta számon a világ legidősebb férfijaként. 1895. szeptember 18-án született, és hosszú életének titka - saját bevallása szerint - az alkohol- és dohányzásmentes életvitel volt. Minden reggel fél hatkor már talpon volt, délutánonként pedig mindig megivott egy pohár tejet. Nyolc gyermeket nevelt fel, 25 unokája és 51 ükunokája született. Japánban az emberek átlagosan 85 éves korukig élnek, több tízezren megérik a 100. életévüket is.

HVG Kult

Kopásállóság - interjú Martin Scorsesével

Neves amerikai filmesek 1990-ben alapítványt hoztak létre a filmművészet remekeinek felújítására. Michael Powell és a magyar származású Emeric Pressburger restaurált Piros cipellőjét Martin Scorsese rendező mutatta be Cannes-ban.

Shake

Milyen arcot vágunk orgazmus közben? - videó

Robbie Cooper fotográfus új kisfilmjében hat fiatal felnőtt beszél a pornó iránti rajongásáról, a fiatalok a monológ után a nyomaték kedvéért maszturbálnak is egyet a kamera és kedvenc pornófilmjük előtt, hogy megmutassák a saját „O” (orgazmus) arcukat. A film a Wallpaper elnevezésű weboldalon ingyen megtekinthető.

MTI Világ

Térfigyelő kamera előtt halt meg egy utcai zenész - videó

Térfigyelő kamerák rögzítették Nápolyban egy lövöldözésben halálosan megsebesített romániai utcai zenész haldoklását egy vasútállomás bejáratánál. A camorra bűnszövetkezet tagjai által elkövetett gyilkosság május végén történt, de a képsorok csak szerdán jelentek meg a helyi sajtóban.

Shake

Magyar modell keblei a készülő Pirelli naptárban

Most készül az ikonikus fotósorozatokat felvonultató Pirelli kalendárium következő változata és az olasz Vanity Fair megjelentetett néhány werkképet a fotózásról. Így már év vége előtt láthatja ország-világ, hogy honfitársunk, Mihalik Enikő is a kiválasztott szépségek közé került.

MTI Kult

Nicolas Sarkozy feleségével forgatna filmet Woody Allen

Woody Allen arról álmodik, hogy filmet forgatna a "karizmatikus" francia first ladyvel, és úgy gondolja, hogy Carla Bruni "ragyogó" lenne a filmvásznon - nyilatkozta az amerikai rendező újságíróknak Párizsban, ahová legutóbbi, Whatever Works című filmjének bemutatója alkalmával látogatott.

Shake

Az Adria legszebb tengerpartjai

Az Adria tengerpartjai mindig az első helyeken szerepelnek a magyar turisták nyári úti céljai között. A könnyű megközelíthetőség, a kristálytiszta víz, a kedvező időjárás és a megszámlálhatatlan strand mindig csábító.

Shake

Nem szabad cikizni a szexben túl gyors férfiakat - videó

Az ausztrálok állítólag híresek a toleranciájukról és tűrőképességükről, bár ha a történelmüket nézzük, akkor ezt valószínűleg csak az utóbbi pár évtizedben fejlesztették ki – legalábbis a bennszülöttek többször is így nyilatkoztak.

Shake

A világ legborzalmasabb nyaralásai

Amikor kellemetlen élmény ér minket egy belföldi utazás, vagy nyaralás során, akkor gyakran hangzik el, hogy "ilyen is csak nálunk történhet meg". Nos, ez nem teljhesen igaz. A Travelline írója külföldi utazási fórumokon vizsgálódott, arra volt kíváncsi, milyen élményekkel térnek haza az emberek külföldi nyaralásukról.

Újra összeállnak a Vészhelyzet sztárjai

Újra összeállnak a Vészhelyzet sztárjai

Bridgerton: nincs megállás, jön a harmadik és a negyedik évad is

Bridgerton: nincs megállás, jön a harmadik és a negyedik évad is

Itt a BMW 128tii, a maga nem szerény 313 lóerejével

Itt a BMW 128tii, a maga nem szerény 313 lóerejével