Tetszett a cikk?

Általában igen komolyak az elvárásaink, különösen, hogy a Travelline luxusszállodás sorozatának köszönhetően az előző szezonban végigkóstolhattunk szinte minden ötcsillagos süteményt Budapesten – úgyhogy van összehasonlítási alapunk.

Ha édességről van szó, akkor alapelvünk, hogy inkább minőség, mint mennyiség, akár fagylalt, akár sütemény az élvezet tárgya és a külső meg a design nem érdekes, csak az ízek. Pakolhatnak a Greshamben aranyfüstöt egy sütire, attól még a csokoládé miatt emlékszünk rá örökké hálásan.

Sok jót hallottunk már sok helyről a váci desszertszalonnal és Mihályi Lászlóval kapcsolatban, többek között a hvg.hu gasztro rovata is elismerősen nyilatkozott a séfről, ezért amikor a környéken jártunk a life-style.hu képviseletében, rögtön kihasználtuk a lehetőséget és kipróbáltuk süteményeit, fagylaltjait. Nem lettünk boldogok.

A kóstolás részletes leírását ide kattintva találja meg.

„Ő előbb volt sztár, mint hogy főzni kezdett” – A Konyhafőnökből ismert Rácz Jenő új éttermében jártunk

„Ő előbb volt sztár, mint hogy főzni kezdett” – A Konyhafőnökből ismert Rácz Jenő új éttermében jártunk

Van egy kis gond a kapcsolatunkkal

Van egy kis gond a kapcsolatunkkal

Minden ügyfélt érintő változás a K&H-nál: egy titkos kód kerül minden üzenetbe

Minden ügyfélt érintő változás a K&H-nál: egy titkos kód kerül minden üzenetbe