szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Többre vagyunk képesek a konyhában, mint azt gondolnánk, de aki bátortalan és nem szívesen próbálkozik egyedül, annak sem kell elkeserednie, mert segítenek a profik. Főzőtanfolyamokat bemutató sorozatunkban igyekszünk végigjárni a budapesti lehetőségeket és beszámolunk róla, hol-mit láttunk.

Divattá vált főzni és nem ezt nem panaszként mondjuk. De hiába trendi a házi étel és hiába van tele a piac jobbnál-jobb szakácskönyvekkel, azért ránk fér egy kis oktatás, a profiktól tanulni sosem szégyen, főleg, ha olyan különlegességről van szó, mint a praliné.

A cikk folytatását és a szarvasgombás-fehércsokoládés bonbon receptjét ide kattintva érheti el.

Trump lenyomja Vietnámot, az ország 2 milliárd dolláros nagybevásárlást vállal amerikai terményekből

Trump lenyomja Vietnámot, az ország 2 milliárd dolláros nagybevásárlást vállal amerikai terményekből

A környezetvédőket és a hódokat okolja a parajdi sóbánya katasztrófájáért a román gazdasági miniszter

A környezetvédőket és a hódokat okolja a parajdi sóbánya katasztrófájáért a román gazdasági miniszter

Kipróbálták az első agyi chipet, amely vezeték nélkül kapcsolja össze az embert egy számítógéppel

Kipróbálták az első agyi chipet, amely vezeték nélkül kapcsolja össze az embert egy számítógéppel

Bedurrantak a Tesla-eladások a villanyautók Mekkájában

Bedurrantak a Tesla-eladások a villanyautók Mekkájában