szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Többre vagyunk képesek a konyhában, mint azt gondolnánk, de aki bátortalan és nem szívesen próbálkozik egyedül, annak sem kell elkeserednie, mert segítenek a profik. Főzőtanfolyamokat bemutató sorozatunkban igyekszünk végigjárni a budapesti lehetőségeket és beszámolunk róla, hol-mit láttunk.

Divattá vált főzni és nem ezt nem panaszként mondjuk. De hiába trendi a házi étel és hiába van tele a piac jobbnál-jobb szakácskönyvekkel, azért ránk fér egy kis oktatás, a profiktól tanulni sosem szégyen, főleg, ha olyan különlegességről van szó, mint a praliné.

A cikk folytatását és a szarvasgombás-fehércsokoládés bonbon receptjét ide kattintva érheti el.

Napközben néhol 30 fok is lehet, aztán jönnek a zivatarok

Napközben néhol 30 fok is lehet, aztán jönnek a zivatarok

Saját gyermekét rabolta el és akarta Pécsről Budapestre szöktetni egy apa

Saját gyermekét rabolta el és akarta Pécsről Budapestre szöktetni egy apa

Hadházy Ákos ismét a Ferenciek terére szervez tüntetést

Hadházy Ákos ismét a Ferenciek terére szervez tüntetést

Cukorbetegeket sértő poénkodás miatt büntették meg Balázsékat

Cukorbetegeket sértő poénkodás miatt büntették meg Balázsékat