szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

Természetes állapotában a sajt viszonylag magas zsír- és sótartalmú, ám egyúttal ízletes, kényelmes és biztonságos -...

Természetes állapotában a sajt viszonylag magas zsír- és sótartalmú, ám egyúttal ízletes, kényelmes és biztonságos - derült ki a Tudatos Vásárlók Egyesületének cikkéből. A zsírtartalom csökkentése megváltoztatja az ízt és az állagot, a sótartalom csökkentése veszélyezteti a biztonságot, de mindkettő növeli a táplálkozási értéket. A sajt, ha mérsékelten fogyasztják, fontos része az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozásnak, és az európai kultúra fontos eleme.


Honnan tudhatjuk, hogy a sajt, amit megveszünk egészséges-e? A fehérje- és kalciumforrás kiszámítására, a változó zsírtartalomra, illetve a sósabb sajtokban lévő a nátrium mértékére érdemes figyelnünk. Ha szeretné megtudni, hogyan is teheti mindezt, akkor olvassa el a Tudatos Vásárlók Egyesületének beszámolóját, kattintson!

Meglepő dolog derült ki a macskák szaglásáról – lehet, hogy nem csak a kutyák ismerik fel így a gazdájukat?

Meglepő dolog derült ki a macskák szaglásáról – lehet, hogy nem csak a kutyák ismerik fel így a gazdájukat?

Ingatlanok formájában fizet osztalékot az államnak a Posta

Ingatlanok formájában fizet osztalékot az államnak a Posta

Bemondta a Samsung: tényleg jön a szupervékony Galaxy Z Fold7 Ultra

Bemondta a Samsung: tényleg jön a szupervékony Galaxy Z Fold7 Ultra

Erős földrengés volt Törökországban, 1 ember meghalt, 69-en megsérültek

Erős földrengés volt Törökországban, 1 ember meghalt, 69-en megsérültek