szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

Természetes állapotában a sajt viszonylag magas zsír- és sótartalmú, ám egyúttal ízletes, kényelmes és biztonságos -...

Természetes állapotában a sajt viszonylag magas zsír- és sótartalmú, ám egyúttal ízletes, kényelmes és biztonságos - derült ki a Tudatos Vásárlók Egyesületének cikkéből. A zsírtartalom csökkentése megváltoztatja az ízt és az állagot, a sótartalom csökkentése veszélyezteti a biztonságot, de mindkettő növeli a táplálkozási értéket. A sajt, ha mérsékelten fogyasztják, fontos része az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozásnak, és az európai kultúra fontos eleme.


Honnan tudhatjuk, hogy a sajt, amit megveszünk egészséges-e? A fehérje- és kalciumforrás kiszámítására, a változó zsírtartalomra, illetve a sósabb sajtokban lévő a nátrium mértékére érdemes figyelnünk. Ha szeretné megtudni, hogyan is teheti mindezt, akkor olvassa el a Tudatos Vásárlók Egyesületének beszámolóját, kattintson!

Nyaralás kilátással Schladming-Dachsteinben

Nyaralás kilátással Schladming-Dachsteinben

Trump propagandistái máris megtalálták XIV. Leó pápát, és teli torokból kommunistázzák

Trump propagandistái máris megtalálták XIV. Leó pápát, és teli torokból kommunistázzák

Így gratulált Donald Trump XIV. Leó pápának

Így gratulált Donald Trump XIV. Leó pápának

Megszületett a brit-amerikai vámmegállapodás

Megszületett a brit-amerikai vámmegállapodás