szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

Természetes állapotában a sajt viszonylag magas zsír- és sótartalmú, ám egyúttal ízletes, kényelmes és biztonságos -...

Természetes állapotában a sajt viszonylag magas zsír- és sótartalmú, ám egyúttal ízletes, kényelmes és biztonságos - derült ki a Tudatos Vásárlók Egyesületének cikkéből. A zsírtartalom csökkentése megváltoztatja az ízt és az állagot, a sótartalom csökkentése veszélyezteti a biztonságot, de mindkettő növeli a táplálkozási értéket. A sajt, ha mérsékelten fogyasztják, fontos része az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozásnak, és az európai kultúra fontos eleme.


Honnan tudhatjuk, hogy a sajt, amit megveszünk egészséges-e? A fehérje- és kalciumforrás kiszámítására, a változó zsírtartalomra, illetve a sósabb sajtokban lévő a nátrium mértékére érdemes figyelnünk. Ha szeretné megtudni, hogyan is teheti mindezt, akkor olvassa el a Tudatos Vásárlók Egyesületének beszámolóját, kattintson!

Nagy Márton letagadta, hogy 2015-től lett volna MNB-alelnök, pedig akkor lett az

Nagy Márton letagadta, hogy 2015-től lett volna MNB-alelnök, pedig akkor lett az

Megcsinálták az akkumulátort, aminek olyan állaga van, mint a fogkrémnek

Megcsinálták az akkumulátort, aminek olyan állaga van, mint a fogkrémnek

Rogán a szankciós listáról lekerülésről: „Az a minimum, hogy erkölcsi elégtételt várok el azoktól, akik minden bizonyíték nélkül belém rúgtak”

Rogán a szankciós listáról lekerülésről: „Az a minimum, hogy erkölcsi elégtételt várok el azoktól, akik minden bizonyíték nélkül belém rúgtak”

Hadházy és a tüntetők egy csoportja a várban töltötte az éjszakát

Hadházy és a tüntetők egy csoportja a várban töltötte az éjszakát