szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

Természetes állapotában a sajt viszonylag magas zsír- és sótartalmú, ám egyúttal ízletes, kényelmes és biztonságos -...

Természetes állapotában a sajt viszonylag magas zsír- és sótartalmú, ám egyúttal ízletes, kényelmes és biztonságos - derült ki a Tudatos Vásárlók Egyesületének cikkéből. A zsírtartalom csökkentése megváltoztatja az ízt és az állagot, a sótartalom csökkentése veszélyezteti a biztonságot, de mindkettő növeli a táplálkozási értéket. A sajt, ha mérsékelten fogyasztják, fontos része az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozásnak, és az európai kultúra fontos eleme.


Honnan tudhatjuk, hogy a sajt, amit megveszünk egészséges-e? A fehérje- és kalciumforrás kiszámítására, a változó zsírtartalomra, illetve a sósabb sajtokban lévő a nátrium mértékére érdemes figyelnünk. Ha szeretné megtudni, hogyan is teheti mindezt, akkor olvassa el a Tudatos Vásárlók Egyesületének beszámolóját, kattintson!

Új elmélet született a Naprendszer rejtélyes "kilencedik bolygójáról"

Új elmélet született a Naprendszer rejtélyes "kilencedik bolygójáról"

Összeomlott Erdély egyik fedeles hídja Maroshévízen

Összeomlott Erdély egyik fedeles hídja Maroshévízen

Magyar Péter: Orbán elvtárs, önök csak egy piti, korrupt és hazug bűnszervezet

Magyar Péter: Orbán elvtárs, önök csak egy piti, korrupt és hazug bűnszervezet

A bigott amerikai katolikusok Trumpot istenítik, Ferenc nem az ő pápájuk volt

A bigott amerikai katolikusok Trumpot istenítik, Ferenc nem az ő pápájuk volt