Gyümölcsös kávédesszert a Nespresso-tól

Maracuja LiégoiseHozzávalók: 2 gombóc kávéfagylalt 100 ml jól lehűtött félzsíros tej 1 kanál maracuja szirup 1...

  • life-style.hu life-style.hu
Gyümölcsös kávédesszert a Nespresso-tól

Maracuja Liégoise

Hozzávalók:
2 gombóc kávéfagylalt
100 ml jól lehűtött félzsíros tej
1 kanál maracuja szirup
1 kapszula Nespresso Livanto vagy Decaffeinato Intenso kávé
A tálaláshoz: egy félbevágott maracuja vagy citromfűlevélke

Nespresso

Elkészítése:
A maracujaszirupot keverjük össze a tejjel. Helyezzük a fagylaltgombócokat egy magas falú üvegpohárba. Főzzünk le egy cappuccino-t a maracujás tej és a Nespresso Livanto vagy Decaffeinato Intenso felhasználásával és öntsük a fagylaltra.
Koronázzuk meg maracujasziruppal és díszítsük citromfűlevélkével.