Az ötven legjobb magyar étteremnek több mint a fele kitelepül a fővárosi Millenáris Parkba, hogy ízelítőt adjon konyhaművészetéből. A vendégek megismerkedhetnek a legjobb alapanyagokkal, a legkiválóbb termelőkkel és az elhivatott kereskedőkkel is. Így igazi "kulináris kaland és vásári hangulat" várja a vendégeket: minden megkóstolható és megvásárolható lesz. A rendezvényen a belépőjegyhez kóstolópohár és fesztiválkártya jár, amely a Budai Gourmet hivatalos fizetőeszköze.

Házi készítésű savanyúságok.
MTI - Manek Attila

Mangalica húskészítmények.
MTI - Manek Attila

Parasztgazdaságban előállított termékek.
MTI - Manek Attila

MTI - Manek Attila

Termelői mézet kóstolnak az érdeklődők.
MTI - Manek Attila

Egy különleges termék, a mangalica töpörtyűvel töltött csokoládé.
MTI - Manek Attila