szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Alig használják, ezért eladják nagy-britanniai és franciaországi házukat Beckhamék. A futballista David és divatdiktátor felesége, Victoria jól érzik magukat Los Angelesben, gyerekeik is beilleszkedtek az amerikai nagyvárosban, ezért válnak meg a két birtoktól. Pénzük van bőven, és lesz is, ha sikerül túladni mindkét házon.

Az angliai Hertfordshire-ben lévő kastélyukhoz szép emlékek kötik a négygyerekes házaspárt. Még 1999-ben vették a birtokot, nem sokkal megismerkedésük után, és rengeteget költöttek a felújítására. Ingatlanszakértők úgy becsülik, hogy 18 millió fontot érhet a kastély, ahol a tulajdonosok alig-alig fordulnak már meg, a fenntartását viszont fizetik. Victoria azt mondta, hogy inkább az egyik londoni hotelben száll meg, ha „otthon van” a brit fővárosban. Órákat kellene ücsörögnie ugyanis az autóban, ha a birtokon szeretne aludni – indokolta.

A brit kastélyt sokan egyébként csak Beckhingam Palace-ként emlegetik, az óriási zöld terület mellett úszómedence és konditerem is tartozik hozzá. Valamivel kisebb a pár franciaországi háza, amelyben csak hét hálószoba van, és nagyjából 2,5 millió fontot érhet. Azt is meghirdetik, mert Beckhamék ott még ritkábban jelentek meg az elmúlt években – derül ki a Daily Mail Online cikkéből.

©

David és Victoria Beckham európai lakásai azután üresedtek meg, hogy a család 2007-ben Los Angelesbe költözött, ahol a családfő az LA Galaxy csapatához szerződött. Palota ott is van, a gyerekek megszerették, a három fiú, Brooklyn, Romeo és Cruz iskolába is oda jár. Sőt, ide született kistestvérük, Harper, a család második nőtagja.

Az előnyök között említik még azt, hogy Victoriának van már Amerikában egy stúdiója. Az ingatlanbizniszt persze nem akarják befejezni: Victoria csak szeretne valamilyen kuckót, ahol akkor húzhatná meg magát, ha Londonban van. Meg is néztek már néhány apartmant, méghozzá a Hyde Park környékén, és lehet, hogy idén lecsapnak valamelyikre.

Menet közben esett le a kormánya egy autóversenyzőnek – videó

Menet közben esett le a kormánya egy autóversenyzőnek – videó

Fekete-Győr: Volner javaslata nem befolyásolja a stratégiánkat

Fekete-Győr: Volner javaslata nem befolyásolja a stratégiánkat

Több városban egészségtelen a levegő, Budapesten romlani fog a helyzet

Több városban egészségtelen a levegő, Budapesten romlani fog a helyzet