szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Óriáskígyót, tűzhalat és vaddisznót szolgáltak fel hétvégén Miamiban, ahol helyi szakácsok mérték össze tudásukat abban, hogyan lehet felhasználni a helyi vadállatokat, mint ételspecialitásokat.

A vetélkedést a Fertile Earth nevű alapítvány szervezte, hogy elmondják, milyen hatással vannak ezek az állatok Dél-Florida ökológiájára, és persze azért is, hogy megszerettessék ízüket az emberekkel.

Todd Erickson szakács a Miami Herald napilapnak azt mondta, hogy ő speciel párolt pitont készít. Ez a versengés megmutatja, hogyan lehet ezeket az állatokat használható élelmiszerforrásként alkalmazni – magyarázta.

30 százalékkal több villanyautót adhatnak el 2025-ben

30 százalékkal több villanyautót adhatnak el 2025-ben

Átfogó biztonsági vizsgálatot indít Dél-Korea a repülőgép-katasztrófa után

Átfogó biztonsági vizsgálatot indít Dél-Korea a repülőgép-katasztrófa után

Már öt ember ellen emeltek vádat Liam Payne halálának ügyében

Már öt ember ellen emeltek vádat Liam Payne halálának ügyében

American Spectator: Trump tanulhat Orbántól

American Spectator: Trump tanulhat Orbántól