szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Óriáskígyót, tűzhalat és vaddisznót szolgáltak fel hétvégén Miamiban, ahol helyi szakácsok mérték össze tudásukat abban, hogyan lehet felhasználni a helyi vadállatokat, mint ételspecialitásokat.

A vetélkedést a Fertile Earth nevű alapítvány szervezte, hogy elmondják, milyen hatással vannak ezek az állatok Dél-Florida ökológiájára, és persze azért is, hogy megszerettessék ízüket az emberekkel.

Todd Erickson szakács a Miami Herald napilapnak azt mondta, hogy ő speciel párolt pitont készít. Ez a versengés megmutatja, hogyan lehet ezeket az állatokat használható élelmiszerforrásként alkalmazni – magyarázta.

Politico: Az EU és a NATO számára is probléma, hogy Romániában szélsőjobbos, oroszbarát jelölt nyerte az elnökválasztás első fordulóját

Politico: Az EU és a NATO számára is probléma, hogy Romániában szélsőjobbos, oroszbarát jelölt nyerte az elnökválasztás első fordulóját

Egy újabb érv: kevésbé fájhat a másnap annak, aki így mozog

Egy újabb érv: kevésbé fájhat a másnap annak, aki így mozog

Jogerősen pert vesztett Orbán Viktor a Hírklikkel szemben

Jogerősen pert vesztett Orbán Viktor a Hírklikkel szemben

„Nem publikus adat” – Egy másik kutyapártos képviselő is megtagadta a plusz jövedelme feltüntetését a vagyonbevallásában 

„Nem publikus adat” – Egy másik kutyapártos képviselő is megtagadta a plusz jövedelme feltüntetését a vagyonbevallásában