szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Óriáskígyót, tűzhalat és vaddisznót szolgáltak fel hétvégén Miamiban, ahol helyi szakácsok mérték össze tudásukat abban, hogyan lehet felhasználni a helyi vadállatokat, mint ételspecialitásokat.

A vetélkedést a Fertile Earth nevű alapítvány szervezte, hogy elmondják, milyen hatással vannak ezek az állatok Dél-Florida ökológiájára, és persze azért is, hogy megszerettessék ízüket az emberekkel.

Todd Erickson szakács a Miami Herald napilapnak azt mondta, hogy ő speciel párolt pitont készít. Ez a versengés megmutatja, hogyan lehet ezeket az állatokat használható élelmiszerforrásként alkalmazni – magyarázta.

Max Verstappen Szuzukában bebizonyította, mekkora bajnok 

Max Verstappen Szuzukában bebizonyította, mekkora bajnok 

Kizárta a bajkeverő Gyimesi Györgyöt a szlovákiai Magyar Szövetség

Kizárta a bajkeverő Gyimesi Györgyöt a szlovákiai Magyar Szövetség

Azt hitte egy férfi, hogy ellopták a kocsiját – valójában a vasúti síneken felejtette

Azt hitte egy férfi, hogy ellopták a kocsiját – valójában a vasúti síneken felejtette

A forint körülnézett a világban, majd úgy döntött, a földbe áll

A forint körülnézett a világban, majd úgy döntött, a földbe áll