szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Óriáskígyót, tűzhalat és vaddisznót szolgáltak fel hétvégén Miamiban, ahol helyi szakácsok mérték össze tudásukat abban, hogyan lehet felhasználni a helyi vadállatokat, mint ételspecialitásokat.

A vetélkedést a Fertile Earth nevű alapítvány szervezte, hogy elmondják, milyen hatással vannak ezek az állatok Dél-Florida ökológiájára, és persze azért is, hogy megszerettessék ízüket az emberekkel.

Todd Erickson szakács a Miami Herald napilapnak azt mondta, hogy ő speciel párolt pitont készít. Ez a versengés megmutatja, hogyan lehet ezeket az állatokat használható élelmiszerforrásként alkalmazni – magyarázta.

"Szerencsére hamarosan vége van" – európai pártvezetők értékelték a magyar uniós elnökséget

"Szerencsére hamarosan vége van" – európai pártvezetők értékelték a magyar uniós elnökséget

Angela Merkel szerint Angela Merkel mindent jól csinált

Angela Merkel szerint Angela Merkel mindent jól csinált

Betiltaná az ausztrál képviselőház a 16 éven aluliak közösségimédia-használatát

Betiltaná az ausztrál képviselőház a 16 éven aluliak közösségimédia-használatát

Látványos kudarcot vallott az egyik kísérleti Alzheimer-gyógyszer

Látványos kudarcot vallott az egyik kísérleti Alzheimer-gyógyszer