szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Óriáskígyót, tűzhalat és vaddisznót szolgáltak fel hétvégén Miamiban, ahol helyi szakácsok mérték össze tudásukat abban, hogyan lehet felhasználni a helyi vadállatokat, mint ételspecialitásokat.

A vetélkedést a Fertile Earth nevű alapítvány szervezte, hogy elmondják, milyen hatással vannak ezek az állatok Dél-Florida ökológiájára, és persze azért is, hogy megszerettessék ízüket az emberekkel.

Todd Erickson szakács a Miami Herald napilapnak azt mondta, hogy ő speciel párolt pitont készít. Ez a versengés megmutatja, hogyan lehet ezeket az állatokat használható élelmiszerforrásként alkalmazni – magyarázta.

2025-ben szállt fel, de 2024-ben landolt egy ázsiai légitársaság repülőgépe

2025-ben szállt fel, de 2024-ben landolt egy ázsiai légitársaság repülőgépe

Túszokat ejtett egy rab egy francia börtönben

Túszokat ejtett egy rab egy francia börtönben

Fordult a kocka: tavaly már több olyan filmet mutattak be, ami állami támogatás nélkül készült

Fordult a kocka: tavaly már több olyan filmet mutattak be, ami állami támogatás nélkül készült

Nőtt a pályán lévő pedagógusok száma 2024-ben

Nőtt a pályán lévő pedagógusok száma 2024-ben