szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Óriáskígyót, tűzhalat és vaddisznót szolgáltak fel hétvégén Miamiban, ahol helyi szakácsok mérték össze tudásukat abban, hogyan lehet felhasználni a helyi vadállatokat, mint ételspecialitásokat.

A vetélkedést a Fertile Earth nevű alapítvány szervezte, hogy elmondják, milyen hatással vannak ezek az állatok Dél-Florida ökológiájára, és persze azért is, hogy megszerettessék ízüket az emberekkel.

Todd Erickson szakács a Miami Herald napilapnak azt mondta, hogy ő speciel párolt pitont készít. Ez a versengés megmutatja, hogyan lehet ezeket az állatokat használható élelmiszerforrásként alkalmazni – magyarázta.

Uniós támogatások gyanús felhasználása miatt tett feljelentést az Integritás Hatóság

Uniós támogatások gyanús felhasználása miatt tett feljelentést az Integritás Hatóság

Lehet, hogy hamarosan ön is egy darab műanyagban tárolja a jelszavait

Lehet, hogy hamarosan ön is egy darab műanyagban tárolja a jelszavait

Moszkvából Budapestre menekült öt éve egy leszbikus pár, de itt is fogy körülöttük a levegő

Moszkvából Budapestre menekült öt éve egy leszbikus pár, de itt is fogy körülöttük a levegő

Ördögnek kiáltották ki és halálosan megfenyegették a konteóhívők – megtanult együttérezni velük

Ördögnek kiáltották ki és halálosan megfenyegették a konteóhívők – megtanult együttérezni velük