szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Óriáskígyót, tűzhalat és vaddisznót szolgáltak fel hétvégén Miamiban, ahol helyi szakácsok mérték össze tudásukat abban, hogyan lehet felhasználni a helyi vadállatokat, mint ételspecialitásokat.

A vetélkedést a Fertile Earth nevű alapítvány szervezte, hogy elmondják, milyen hatással vannak ezek az állatok Dél-Florida ökológiájára, és persze azért is, hogy megszerettessék ízüket az emberekkel.

Todd Erickson szakács a Miami Herald napilapnak azt mondta, hogy ő speciel párolt pitont készít. Ez a versengés megmutatja, hogyan lehet ezeket az állatokat használható élelmiszerforrásként alkalmazni – magyarázta.

Kedden élesedhetnek Trump vámjai, már csak az a kérdés, kinek fognak jobban fájni

Kedden élesedhetnek Trump vámjai, már csak az a kérdés, kinek fognak jobban fájni

Egy optimista olvasata van a Trump-Zelenszkij veszekedésnek, és még az is nyomasztó

Egy optimista olvasata van a Trump-Zelenszkij veszekedésnek, és még az is nyomasztó

Kocsis Máté: Iszonyatosan fájdalmas, brutális jogszabályok jönnek, készüljön fel mindenki

Kocsis Máté: Iszonyatosan fájdalmas, brutális jogszabályok jönnek, készüljön fel mindenki

Tömegbe hajtott egy autós Mannheim belvárosában

Tömegbe hajtott egy autós Mannheim belvárosában