szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Óriáskígyót, tűzhalat és vaddisznót szolgáltak fel hétvégén Miamiban, ahol helyi szakácsok mérték össze tudásukat abban, hogyan lehet felhasználni a helyi vadállatokat, mint ételspecialitásokat.

A vetélkedést a Fertile Earth nevű alapítvány szervezte, hogy elmondják, milyen hatással vannak ezek az állatok Dél-Florida ökológiájára, és persze azért is, hogy megszerettessék ízüket az emberekkel.

Todd Erickson szakács a Miami Herald napilapnak azt mondta, hogy ő speciel párolt pitont készít. Ez a versengés megmutatja, hogyan lehet ezeket az állatokat használható élelmiszerforrásként alkalmazni – magyarázta.

Bruttó 595 200 forintot is lehet majd keresni nyáron az Aldi balatoni üzleteiben

Bruttó 595 200 forintot is lehet majd keresni nyáron az Aldi balatoni üzleteiben

Ritka fogás: Picasso-tálat találtak egy antwerpeni adományboltban

Ritka fogás: Picasso-tálat találtak egy antwerpeni adományboltban

Három hónap alatt 8,2 milliárdot loptak el kibercsalók Magyarországon

Három hónap alatt 8,2 milliárdot loptak el kibercsalók Magyarországon

És akkor Trump megmondta, Putyin mekkora szívességet tett Ukrajnának

És akkor Trump megmondta, Putyin mekkora szívességet tett Ukrajnának