"Alföldi nem ül le bárkivel egy asztalhoz"

"Alföldi nem ül le bárkivel egy asztalhoz"

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Külföldi tartózkodására hivatkozva nem vállalt szerepet a Heti Hetesben Alföldi Róbert. Ugyanakkor a szintén ősszel induló X-Faktorra igent mondott – néhány nullával nagyobb összegért – írja a Borsonline.

Amikor egyértelművé vált, hogy Alföldi Róbert nem marad a Nemzeti Színház élén, azonnal lecsapott rá az RTL Klub több műsorkészítő stábja is. Az egyik a Heti Hetesé volt, amely nagyon szerette volna Alföldit a Duna-parti dumaparti csapatában látni, de a színész-rendező nemet mondott – írja a Borsonline.

A bennfentesek szerint enne egyik oka az volt, hogy Gálvölgyiék új beszélgetőtársai közül nem mindenkit tud elfogadni. "Bár sosem mondta ki, az igazság az, hogy Alföldi nem ül le bárkivel egy asztalhoz. Hozzáteszem, a Heti Hetes 'törzsgárdájával', Bajorral, Gálvölgyivel, Farkasházyval semmi baja, velük ma is jó kapcsolatot ápol" – mondta el a Borsnak neve elhallgatását kérő informátor.

©

"Elképzelni nem tudom, hogy Robinak bármely vendégünk ellen kifogása lenne, de ha igen, akkor azt megmondaná. Kétségtelen, beszéltem vele, hogy jöjjön a Heti Hetesbe, de szigorúan a jövő évaddal kapcsolatban kerestem meg. Azt mondta, külföldön lesz, ezért nem tartja valószínűnek, hogy részt tudna venni a felvételeken" – mondta a produkció főszerkesztője, Ónodi György.

Alföldi az X-Faktorra igent mondott, holott ugyanúgy ősszel indul, ahogyan a közéleti show, így a külföldi tartózkodás inkább kifogásnak tűnik, mint áthághatatlan akadálynak. A Heti Hetes szereplői – ahogy Hajós András egy korábbi nyilatkozatából tudjuk – bruttó 100 ezer forintot kapnak háromórányi beszélgetésért. Az X-Faktornál ennél sokkal magasabb a gázsi, mint kiszivárgott, Alföldi körülbelül tízmillió forintért vállalta a mentori terheket – írja a lap. A Heti Hetes ráadásul erősen megosztó műsor, az X-Faktor a legnépszerűbb show, komoly presztízst jelent szerepelni benne.

Alföldi Róbert nem kívánt nyilatkozni a témában.