szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Nagy mennyiségű fájdalomcsillapítót vett be és megvágta karját egy konyhakéssel a néhai Michael Jackson 15 éves lánya: Paris Jackson múlt heti öngyilkossági kísérletének részleteire a diszpécserek közötti telefonhívás nyilvánosságra hozatalával derült fény.

A Los Angeles megyei tűzoltóság által közzétett hangfelvétel új megvilágításba helyezi a június 5-i esetet, amely a Jackson család kaliforniai Calabasasban lévő rezidenciáján történt. A 15 éves lány gyámságát felülvizsgáló Los Angeles-i fellebbviteli bíróság nyomozást rendelt el Paris "egészségi állapotának, oktatási körülményeinek és általános jólétének" kivizsgálása érdekében.

A sürgősségi diszpécserek között lezajlott telefonhívás szerint Paris 20 darabot vett be a vény nélkül kapható Motrin nevű fájdalomcsillapítóból és egy konyhakéssel megvágta a karját. Az egyperces hangfelvételből az is kiderül, hogy a lány eszméleténél volt és lélegzett, mielőtt a helyi kórházba vitték.

Paris és két testvére, Prince Michael és Prince Michael II., akit gyakran Blanketként emlegetnek, egy bírósági döntés értelmében 83 éves nagyanyjuk, Katherine Jackson és a néhai popsztár unokaöccse, T.J. Jackson gyámsága alatt áll.

Katherine Jackson jogi képviselője, Perry Sanders a múlt héten azt nyilatkozta, hogy Paris "fizikailag jól van". A diszpécserek közötti hívás közzététele óta azonban nem reagált a megkeresésekre.

A 2009-ben 50 évesen elhunyt Jackson 1996 és 1999 között volt házastársa Debbie Rowe-nak, akitől két gyermeke született: Prince Michael 1997-ben, Paris pedig 1998-ban. A popsztárnak később egy harmadik gyermeke is született, Prince Michael II. A váláskor Rowe lemondott gyermekei felügyeleti jogáról, de az utóbbi időben javult a kapcsolata lányával.

Idén is elmarad a Glastonbury

Idén is elmarad a Glastonbury

Az elmúlt 30 évben Joe Biden az első amerikai elnök, aki a csendes generáció tagja

Az elmúlt 30 évben Joe Biden az első amerikai elnök, aki a csendes generáció tagja

Világháborús bomba miatt zárják le a Kerepesi utat

Világháborús bomba miatt zárják le a Kerepesi utat