Huszti Szabolcs Koman csapattársa lehet Monacóban

Huszti Szabolcs Koman csapattársa lehet Monacóban

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Ismét Huszti Szabolcs jövőjével foglalkozik az orosz sajtó. A szélsővel kapcsolatban ezúttal a championat.com számolt be arról, hogy a futballistát továbbra is szerződtetné a Monaco, amely már a vételáráról tárgyal a Zenittel - írja a Nemzeti Sport Online.

Huszti Szabolcs már télen szóba került a  jelenleg a francia másodosztályban szereplő, Koman Vladimirt is foglalkoztató Monacónál, de azóta az angol West Brom és a német Mainz lehetséges nyári átigazolásai között is megemlítette az orosz sportsajtó.

A legfrissebb hírek szerint azonban a legkomolyabb kérő továbbra is a Monaco, ugyanis a hercegségbeliek már a támadó vételárával egyeztetnek a Zenit vezetőivel.

©

Huszti menedzsere, Filipovics Vladan a Nemzeti Sport Online kérdésére kommentálta a hírt.

„Érdeklődés folyamatosan van Huszti iránt, többek között a Monaco részéről is. Nyártól fél év lesz hátra a szerződéséből, így a Zenit most nyáron tud utoljára pénzt kapni érte, ezért nem lenne meglepő, ha hajlanának az eladására. A szerződéshosszabbítás nem került szóba, de erre nem is látnék sok esélyt rá, hiszen Szabolcs továbbra is kevés lehetőséget kap a csapatban" – fogalmazott a játékosügynök.