szerző:
hvg.hu

A válogatottba visszakerülő Dzsudzsák Balázs az Arab Emírségekben focizik, az al-Ittihad Kalba együttesénél. Egy csapattársa, aki korábban az MTK-nál játszott, elárulta, hogyan kezelik a szélsőt.

A Nemzeti Sport Myke Bouard Ramos labdarúgóval beszélgetett Dzsudzsákról. A brazil csapattárs azt mondta:

Nem ismertem Dzsudzsák Balázst, mielőtt csapattársak lettünk, de csupa jót mondhatok róla. Tudtam róla, hogy remek futballista, hiszen Magyarországon sokat hallottam róla, a bal lába még mindig veszélyes. Amikor ideérkezett, a helyi csapattársak szinte félistenként tekintettek rá, alig várták, hogy együtt tréningezhessenek vele, hogy személyesen láthassák, hogyan lövi a szabadrúgásokat, hogyan íveli a kapu elé a beadásokat.

„A csapattársaink kifejezetten kedvelik Balázst, mindenkihez van egy jó szava. Ha úgy látja, valakinek rossz napja van, ő biztosan a hóna alá nyúl az edzéseken, és bátorítja. Igazi vezéregyéniség, ezt már mi is tudjuk róla. A szakmai stáb is sok mindenben kikéri a véleményét, egyértelmű, hogy Dzsudzsák Balázs a legtapasztaltabb futballista a csapatunkban” – tette hozzá Ramos.

A játékos elmondta még: a válogatott csapatkapitánya valóban végzett pluszmunkát, hogy minél jobb állapotban jöhessen haza, ha Marco Rossi hívja az együttesbe. (Később hívta is.) Bármilyen meleg is volt, Dzsudzsák Balázs kint maradt futni, szökdelni és speciális erősítő gyakorlatokat végezni.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
"Törődő odafigyelés": magyar állami pénzzel épült fociakadémiát adott át a magyar kormányfő

"Törődő odafigyelés": magyar állami pénzzel épült fociakadémiát adott át a magyar kormányfő

Fülke: Budapest még akár nyerhet is

Fülke: Budapest még akár nyerhet is

Roncsból milliárd - csak jó helyen kell csinálni

Roncsból milliárd - csak jó helyen kell csinálni

Gulyás Gergely: erősödik a főpolgármester szerepe

Gulyás Gergely: erősödik a főpolgármester szerepe

18 mentőautót vesz a honvédség

18 mentőautót vesz a honvédség

Dobrev Klára is megszólalt a gruevszki ügyben

Dobrev Klára is megszólalt a gruevszki ügyben