szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A Ferencváros egykori labdarúgója 77 éves volt.

Elhunyt Szűcs Lajos, a Ferencvárosi Torna Club olimpiai bajnok labdarúgója, 77 éves korában érte a halál - jelentette be a klub vasárnap.

Szűcs Lajos 1966 és 1969 között volt a Ferencváros labdarúgója. Itt kétszeres magyar bajnok lett és játszott 1968-ban a vásárvárosok kupája döntőjében. 1971-ben a Honvédhoz igazolt, ahol hat idényt töltött el.

A magyar válogatottban 1967 és 1973 között 37 alkalommal szerepelt és 2 gólt szerzett. Az év labdarúgója volt 1968-ban és 1971-ben és egyszeres világválogatott 1968-ban.

A Ferencvárosi Torna Club Szűcs Lajost saját halottjának tekinti.

(Fotó: Fradi.hu)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Búcsú a Hollywoodban legangolabb, Angliában leghollywoodibb rendezőtől

Búcsú a Hollywoodban legangolabb, Angliában leghollywoodibb rendezőtől

A kormány kiemelt beruházássá tette a volt MSZMP-pártüdülő megújítását

A kormány kiemelt beruházássá tette a volt MSZMP-pártüdülő megújítását

Kínában halálra ítéltek két kanadait

Kínában halálra ítéltek két kanadait