szerző:
hvg.hu

Előrendelhető a HTC Exodus 1 blockchain mobil, persze nem akárhogyan, valamilyen kriptopénzért.

Még májusban jelentette be a HTC az Exodus nevű blockchain alapú okostelefont, majd a múlt héten már a megjelenésérek az idejéről is hírt adhattunk. Az ígéreteknek megfelelően immár előrendelhető a készülék (Exodus 1), amelyről sok, eddig ügyesen titkolt részlet is kiderült.

Például hogy a telefonnak 6”-es Quad HD, 18:9 képarányú kijelzője van, Qualcomm Snapdragon 845 processzor hajtja 6 GB RAM és 128 GB natív tárhely mellett. Nemcsak a hátoldalon van duplakamerája (16 + 16 MP), hanem az előlapon is (8 + 8 MP). Az akku 3500 mAh-s, és a telefon az IP86 por- és vízálló minősítést is megszerezte. A készülék egyelőre nem kapta meg a legújabb Androidot, Android 8.0 Oreóval érkezik.

©

A HTC 34 országban (beleértve az Egyesült Államokat, Tajvant, Szingapúrt, Új-Zélandot, Hongkongot, Ausztriát, Norvégiát) tette lehetővé az előrendeléseket a weboldalán keresztül. S ha már biztonságos hardvertárcáról van szó a kriptopénzek számára (mert a telefon ez is), akkor nem akármilyen pénzzel lehet fizetni érte. A korábbi értesülésekkel összhangban az ára ezer dollár körüli (959 dollár), 0,15 Bitcoin vagy 4,78 Ethereum. A szállítást decemberre ígérik.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Beárazták az új 7-es BMW-t, nem olcsó a biturbó V12-es csúcsmodell

Beárazták az új 7-es BMW-t, nem olcsó a biturbó V12-es csúcsmodell

Héthavi csúcsra drágult a forint pénteken

Héthavi csúcsra drágult a forint pénteken

Marabu Féknyúz: Csak a szerénység

Marabu Féknyúz: Csak a szerénység

Megtalálták a két lopott pingvint

Megtalálták a két lopott pingvint

RTL Klub: A Veronában tragédiát szenvedett busz sofőrje máig nem kért bocsánatot

RTL Klub: A Veronában tragédiát szenvedett busz sofőrje máig nem kért bocsánatot

Több mint 3000 dolgozótól válik meg a Tesla

Több mint 3000 dolgozótól válik meg a Tesla