szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Terrarium: Garden Idle egy kiváló mobiljáték, amelyben saját kis kertünk gondozása a feladat és persze új növények elültetése.

A buszt, a vonatot vagy a metrót várva is remekül telik az idő a Terrarium: Garden Idle nevű, Androidra és iOS-re is elérhető játékkal, amely ugyan nem mostani, de többek talán még nem is hallottak róla. Pedig érdemes.

A cél a játékbeli kertünk nevelgetése, amely kezdetben egyetlen növény gondozásában merül ki, de a kitermelt pontok révén később újabbak is ültethetők. A növények mind különbözőek, és abban is eltérnek, mennyi elkölthető pontot hoznak vissza.

Utóbbi szerencsére növelhető, ugyanis a játék egyik fele bár valóban a nevelgetésről szól, komoly feladat hárul a megtermelt javak begyűjtésére is, amit a virágok nyomogatásával érhetünk el. Minél gyorsabban tesszük ezt, annál több pontunk lesz. A beépített segítségeknek hála a pontszerzés gyorsítható, ám ezekkel óvatosan kell bánni, ugyanis bizonyos időnként elhasználható könnyítésekről van szó.

©

A Terrarium nagy előnye, hogy 190 teljesíthető szintet kínál, ami bizony nem kevés, így a kitartó játékosok számára is bőven akad tennivaló. Elérni persze nem nehéz, főleg, hogy a sikerélmény állandó.

A játékhoz mindkét alkalmazásboltban ingyen lehet hozzájutni. Reklámok ugyan vannak benne, de annyira nem zavaróak. Ha valaki mégsem tud velük megbékélni, választhatja a fizetős verziót is.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kiégett egy ház Újpesten, egy ember meghalt

Kiégett egy ház Újpesten, egy ember meghalt

Új Nemzeti Biztonsági Laboratórium épül 12 milliárd forintból

Új Nemzeti Biztonsági Laboratórium épül 12 milliárd forintból

Orbán: Nőnap virág nélkül? Na még mit nem!

Orbán: Nőnap virág nélkül? Na még mit nem!