szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Virgin Atlantic bemutatta hosszú ideje várt Airbus A350-1000-es gépének fedélzetét. A berendezések több mint kényelmes utazást biztosítanak.

Nehéz valódi újdonsággal szolgálni egy újonnan forgalomba álló utasszállító esetén, hiszen a rendelkezésre álló hely szűkössége miatt túl sok mindent aligha valósíthat meg egy légitársaság. A Virgin Atlantic azonban megpróbálkozott a lehetetlennel, és úgy tűnik, sikerült is nekik:

A felvételen a brit légitársaság idén forgalomba kerülő Airbus A350-1000-esének fedélzete látható, amit most először pillanthatnak meg a vállalat dolgozóin kívüli szemek. A legfontosabb eltérés, hogy a Virgin Airbusának kabinját prémium minőségű anyagokkal borították be, ezen kívül egy közösségi teret is kialakítottak, ami a The Loft nevet kapta. Ez amolyan bár, amit az Upper Class utasai vehetnek igénybe, ha az út alatt italoznának, beszélgetnének egymással. A különleges kabinrészen egyszerre nyolcan tartózkodhatnak. Az ülőhelyeket biztonsági övekkel is felszerelték, így turbulencia esetén itt is leülhetnek az utasok.

©

A bárszerű kabinrészen egy nagyobb érintőképernyő is található, amelyhez Bluetooth-kapcsolaton keresztül fejhallgatók csatlakoztathatók, ha a beszélgetés végével egyeseknek mozizni támadna kedve.

Az Upper Class osztály minden széke rendkívül kényelmes a Virgin szerint, melyeket ráadásul ággyá is alakíthatnak az utasok. Az ülések mindegyikét nagyméretű kijelzőkkel szerelték fel, amelyekhez szintén vezeték nélküli kapcsolaton csatlakoztathatók a fejlhallgatók. Így ha valaki filmnézés közben elfárad, nyugodtan hátradőlhet, a zsinór garantáltan nem zavar majd be.

©
©

A turista osztályon összesen 235 utas számára kínálnak helyet. A Virgin szerint az itteni ülések sem kevésbé kényelmesek, sőt: USB portokat szereltek beléjük.

©

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Legalább 800 ember halt meg a világban, mert elhitte a koronavírusos álhíreket

Legalább 800 ember halt meg a világban, mert elhitte a koronavírusos álhíreket

A világhírű magyar kutató és csapata több olyan hatóanyagot is talált, amelyek jók lehetnek a koronavírus ellen

A világhírű magyar kutató és csapata több olyan hatóanyagot is talált, amelyek jók lehetnek a koronavírus ellen

Valami röpköd, és nem tudják, mi az – a Pentagon kíváncsi

Valami röpköd, és nem tudják, mi az – a Pentagon kíváncsi