szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az Apple termékei köztudottan nem olcsók, de szerencsére vannak gyártók, akik megpróbálják kamatoztatni a cupertinói cég ötleteit. Most például a fülhallgatójukból készült kedvezőbb árú verzió.

Mióta az Apple bemutatta az AirPodsot, egyre több gyártó irigyli meg a termék formavilágát, és dönt saját verzió fejlesztése mellett. Ezúttal a Skullcandy készített az Apple-ére nagyon hasonlítót, egy fontos különbség azonban így is van: ez nem kevéssel olcsóbb.

©

Az AirPodsot bár nem most küldte csatába az Apple, a termék továbbra sem filléres kiadás: 45-50 ezer forintot kérnek érte, amit többen egyszerűen nem hajlandók (és nem kevesen nem is tudnak) megfizetni. A Skullcandy Indyje azonban kedvezőbben, "csak" 80 euróért szerezhető be a gyártó honlapjáról. Ez hazai viszonylatban 25 ezer forint körüli összeget jelent, de az itteni, boltbéli árazás bizonyosan nem ennyi lesz. (Az Extreme Digital oldaláról már például rendelhető, ők 36 990 forintot kérnek érte.)

©

Az Indyhez ugyanúgy jár töltődobozka, ami három töltésre elegendő energiával rendelkezik. Az eszköz maga IP55 szabványú, vagyis víz- és porálló, valamint nagyjából 4 órányi folyamatos lejátszásra képes. Mivel mikrofonnal is ellátták, hívások is bonyolíthatók vele. A hangkezelés és a hívások az érintésvezérlők segítségével intézhetők. A dizájn egy az egyben az Apple-féle Airpodsé, vagyis a füles abszolút kábel nélküli.

Egyébként a Xiaomi is megcsinálta saját az AirPodsát, az még kevesebbe kerül.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Előrébb jár a nők jogainak terén egy indiai cég, mint sok hazai vállalkozás

Előrébb jár a nők jogainak terén egy indiai cég, mint sok hazai vállalkozás

Nem biztos, hogy jót jelent, ha Csányi Sándor ír önnek levelet az OTP nevében

Nem biztos, hogy jót jelent, ha Csányi Sándor ír önnek levelet az OTP nevében

Visszatért Magyarország áramfogyasztása a járvány előtti időszakéhoz

Visszatért Magyarország áramfogyasztása a járvány előtti időszakéhoz