szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az Adobe Premier Rusch CC 2018 októberében jelent meg, az androidosok viszont legfeljebb csak az asztali gépükön használhatták a szoftvert. Mostantól viszont már nekik is elérhető az applikáció.

Bő fél évvel ezelőtt, 2018 októberében rántotta le végre a leplet a Photoshop megálmodója az új minden egyben videoszerkesztőről, amit az Adobe a népszerű professzionális programjaiból gyúrt össze. A megjelenéskor csak asztali gépekre, valamint iPhone-okra és iPadekre lehetett elérni, most azonban az androidosok is örülhetnek – megérkezett a fejlesztés erre a platformra is.

A cég fejlesztői a bemutatókor úgy fogalmaztak, a programot kifejezetten az online platformokra (ezen belül is a YouTube-ra) tartalmat gyártó videósok számára fejlesztették ki. Éppen ezért várták már nagyon sokan, hogy Androidra is el lehessen érni a fejlesztést.

Az Adobe Premier Rush CC a professzionális Adobe-termékeket – Premiere Pro, AfterEffects, Audition – gyúrta egybe. Ennek egyik előnye, hogy a videók elejére szánt intrót nem kell a nulláról felépítenie senkinek, elég, ha csak egyet kiválaszt az Adobe Stockból.

Az alkalmazás a felhőn keresztül automatikusan szinkronizálja a projekteket az asztali számítógépes és a mobilos verzió között, így bármelyiken kezdtük el a munkát, a másikon folytathatjuk.

A program használata 10 dollárba (kb. 2900 forint) kerül havonta. Az alapcsomaggal korlátlan mennyiségű projekt hozható létre, exportálni azonban csak hármat tudunk vele ingyenesen.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Magyar kapcsolatai is vannak a leggazdagabb oroszországi üzletembernek

Magyar kapcsolatai is vannak a leggazdagabb oroszországi üzletembernek

Halálos buszbaleset történt az M5-ösön

Halálos buszbaleset történt az M5-ösön

Tállai államtitkár nosztalgia- és ígéretmilliárdokkal kápráztatta a nyugdíjasokat

Tállai államtitkár nosztalgia- és ígéretmilliárdokkal kápráztatta a nyugdíjasokat