szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Sokatmondó teszteredmény jelent meg a Redmi legújabb, K20 nevű újdonságáról, amely gyilkos hardvert sejtet.

Csak néhány napja, hogy a Redmi-főnök Lu Vejbing elárulta, miért K20 néven kerül majd forgalom az új telefonjuk. Mint kiderült, a K betű az angol "killer", vagyis gyilkos szóra utal, míg a 20 2.0, egy új generációt takar. Azaz a mobillal minden mást lesöpörnének. Egy új információ alapján a rövidítések helytállónak tűnnek.

Vejbing ezúttal egy AnTuTu-s mérés végeredményéről osztott meg sokatmondó felvételt, amely egy hihetlenül nagy teljesítményű mobil érkezését vetíti előre: a letesztelt K20 ugyanis több mint 458 ezres pontszámot szedett össze, amivel a jelenleg legerősebb mobilt, a Xiaomi Mi 9-et is lekörözi. (Utóbbi eszköz a 380 ezres határt közelíti az AnTuTu tesztjén.)

©

A kínai Weibón közzétett teszteredmény komoly hardveres újításról árulkodik, ám a pontos specifikációt Vejbing nem árulta el. Így csupán következtetni tudunk, hogy a fejlettebb hűtőrendszer, a különleges tárhely vagy új memóriamodulok járultak hozzá a kissé hihetetlennek tűnő eredményhez. Azt viszont nem titkolták, hogy a mobilban a Snapdragon 855-ös lapkája dolgozik, de ez önmagában aligha szolgálhat magyarázattal a tetemes pontkülönbségre.

A Redmi amúgy nem fogja vissza magát, a csak nemrég bemutatott OnePlus 7 Próra például úgy reagáltak: hallottak az új telefonról, amihez gratulálnak,

az övék azonban jobb lesz.

©

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A fél országban zivatarra, felhőszakadásra figyelmeztetnek

A fél országban zivatarra, felhőszakadásra figyelmeztetnek

Elpusztult Paula, a világ legidősebb lajhárja

Elpusztult Paula, a világ legidősebb lajhárja

A hangya őse még nem hitt a csapatmunkában

A hangya őse még nem hitt a csapatmunkában