szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az alábbi weboldal segítségével pillanatok alatt tetszőleges sorrendbe állíthatjuk Spotify lejátszási listánk számait.

A Spotify Editor weboldal szolgáltatásával egyszerűen megtehetjük meg azt, ami egyébként megoldható az okostelefonokon és számítógépeken is (csak kissé macerásabban): tetszőleges sorrendbe állíthatjuk Spotify lejátszási listánk számait.

Az oldalra fellépve a Let’s go gombra kattintva indulhatunk el. Mindenekelőtt meg kell adnunk Spotify-fiókunk ellenőrző adatait, és már használhatjuk is a szolgáltatást. Látjuk valamennyi lejátszási listánkat, és ezekből tudunk választani. A listán valamennyi mentett szám szerepel, és még azt is megtudhatjuk, mennyi ideje választottuk ki az egyes dalokat. Még azt is láthatjuk, mennyi időbe telne, ha valamennyi számot meghallgatnánk a listáról.

©

A dalok sorrendjén igen egyszerűen változtathatunk. Válasszuk ki azt a dalt, amit az első (vagy második, vagy harmadik stb.) helyre szeretnénk, majd kattintsunk a jobb alsó sarokban lévő rendezési ikonra. Ezután megadhatjuk a választott zene új pozícióját. Az Apply gombra kattintva véglegesíthetjük a döntésünket.

©

Minthogy az app szinkronizálva van számítógépünk és okostelefonunk között, amikor a legközelebb a mobilunkon indítjuk el a Spotifyt, a számok már abban a sorrendben következnek a lejátszási listában, amit a komputeren korábban beállítottunk.

Ha máskor is tudni szeretne spotifyos tippekről, lájkolja a HVG Tech rovatának tudományos eredményeket is bemutató Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A koronavírus ellenére is több Porsche 911 fogyott, mint korábban

A koronavírus ellenére is több Porsche 911 fogyott, mint korábban

200 ezer autótól kellene nagyon gyorsan megszabadulnia a Hertznek

200 ezer autótól kellene nagyon gyorsan megszabadulnia a Hertznek

Elkészült az emberi agy első háromdimenziós digitális atlasza

Elkészült az emberi agy első háromdimenziós digitális atlasza