szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egyértelmű nyomok bukkantak fel a Play Store amerikai felületén, amelyek szerint az Electronic Arts új Plants vs. Zombies játékot készít.

Vannak játékok, amelyek akkora sikert tudtak elkönyvelni, hogy a készítők különféle átiratokat is készítettek hozzá. A Plants vs. Zombies is ilyen, rengeteg verzió született belőle. Még PC-re és konzolra is megjelent, habár azok a játékok nem igazán kötődtek az eredeti koncepcióhoz.

A PVZ ugyanis mobiljátékként lett világsiker, de ennek ellenére hosszú ideje alig hallani róla. Az eredetivel megegyező második részt például 2013-ban adták ki, harmadik felvonás pedig soha nem készült – eddig legalábbis, az Android Police ugyanis félreérthetetlen jelekre bukkant.

©

Az androidos világ híreivel foglalkozó hírportál az amerikai Play Store felületén, az Electronic Arts fiókjánál lett figyelmes egy új programra, melynek már a címe is beszédes: Plants vs. Zombies 3-nak keresztelték. Mivel még javában készül, letölteni csak a tengerentúliak tudják.

A kiadó Electronic Arts honlapján időközben elindult egy új aloldal, ahol a szintén vadonatúj PVZ-játékot hirdetik. A leírás szerint a program hasonló élményt kínál majd, mint az előzők, de a harc továbbra is kialakítás alatt áll, így a félkész verzió is csak visszajelzésként szolgál. A finomhangolások elvégzése után valószínűleg több részletet is elárulnak róla. Hogy erre mikor kerül sor, és globálisan mikor terjedhet el, nem tudni.

Az világosan látszik, hogy a program újfajta grafikus motorral dolgozik, így a régebbi készülékekkel rendelkezők szinte biztosan nem tudják majd használni. Erre egyébként az EA figyelmeztetése is utal: már az alfához is legalább Samsung Galaxy S7-re (vagy ugyanilyen erősségű mobilra) van szükség. Oprendszerből a 6.0-ás főverziójú Android kell, ennél régebbi rendszerű eszközzel nem érdemes próbálkozni.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hogy meddig tart a koronavírus-járvány? Bill Gates két dátumot is mondott

Hogy meddig tart a koronavírus-járvány? Bill Gates két dátumot is mondott

Ed Sheeran apa lesz

Ed Sheeran apa lesz

Nem hozza Európába a Ford a Broncót

Nem hozza Európába a Ford a Broncót