Balogh Csaba
Balogh Csaba
Tetszett a cikk?

Egyhavi korlátlanságot ad ajándékba a Magenta 1 csomagban lévő – vagy arra most váltó – ügyfeleinek a Telekom.

November végén a Telenor hirdetett 3 napra igényelhető korlátlanságot, hétfőn pedig a Vodafone tette közzé hasonló ajánlatát. A Telekomtól kedden kaptunk értesítést egy jóval hosszabb időre szóló, igaz, nem minden ügyfélre vonatkozó ünnepi kedvezményről.

A szolgáltató tájékoztatása szerint a Magenta 1 kedvezménycsomag részeként bármely mobilos előfizetéssel rendelkező lakossági ügyfelek 31 napon át élvezhetik a teljes korlátlanságot, amely a mobilinternetre és a telefonálásra egyaránt vonatkozik.

Aki élni szeretne a lehetőséggel, annak először is le kell töltenie telefonjára a Telekom alkalmazást. Azon belül – regisztráció, illetve belépés után – a MOBIL elnevezésű részlegben kell kiválasztani a középső, + jelzésű ikont. Az így előugró lehetőségek közül a Bekapcsolható adat-szolgáltatásoknál kell rábökni a Magenta 1 ünnepi korlátlanság menüpont előtti körre, majd a képernyő alján a Bekapcsolás gombra.

A kedvezményt december 31-ig lehet aktiválni. A 31 napos időszak az aktiválás pillanatától indul.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló lehetőségekről, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!