Néhányan 1-2 nap után törésre panaszkodnak, óvatosan kell bánni a Samsung Galaxy Z Flippel

Néhányan 1-2 nap után törésre panaszkodnak, óvatosan kell bánni a Samsung Galaxy Z Flippel

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Déjà vu érzésünk lehet: kiad a Samsung egy különleges összehajtható telefont, és néhány korai felhasználó arról panaszkodik, valami nincs rendben vele.

Nagyon várta a világ a Samsung második összehajtható telefonját: a múlt héten bemutatott Galaxy Z Flip nem nevezhető a Galaxy Fold közvetlen utódjának, ugyanis ez – az új Motorola Razr modellhez hasonlóan – egy kagylószerű összehajtható telefon.

Sajnálatos hasonlóságnak tűnik azonban, hogy ahogy a Galaxy Fold első darabjai napokon belül tönkrementek, a Galaxy Z Flipről is jött pár negatív tapasztalat. A jól ismert „tortúratesztelő”, Zack Nelson rávilágított arra, hogy igencsak óvatosan kell bánni az eszköz UTG kijelzőjével, ami igen vékony üveg. Rajta kívül több felhasználó is arról számolt be a neten, hogy problémáik vannak a kijelzővel és a csuklómechanizmussal.

A Galaxy Foldhoz hasonlóan itt is védőréteget tett a Samsung a kijelzőre, de ezúttal kevésbé hangsúlyosan figyelmezteti arra a felhasználókat, hogy ezt a réteget nem szabad eltávolítani. Az egyik felhasználónak, aki így járt, azonnal ki is cserélték a telefonját.

Egyelőre még csak néhány problémáról számoltak be a közösségi oldalakon, de ne feledjük. Csak egyet lehet érteni az MS Poweruser tanácsával, mely szerint bármilyen vonzó is egy-egy új különleges telefon, egy kicsit érdemes várni, mielőtt több százezer forintnak megfelelő összeget kiadna rá valaki.

Ha érdeklik a fejlemények, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.