szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az akciós játékairól ismert Humble Bundle oldalán most hasznos irodai szoftverekhez lehet igen nagy kedvezménnyel hozzájutni.

A videojátékosok jól ismerik a Humble Bundle oldalát, ahonnan időnként ingyenes játékszoftvereket lehet letölteni. De amikor nincs ilyen akció, akkor is hirdetnek valamilyen kedvezményt. Az áruház most kivételes ajánlattal állt elő, amelynek elsősorban az otthonról dolgozók örülhetnek: ezúttal olyan szoftverekhez lehet hozzájutni töredék összegért, amelyek normál esetben, illetve máshol több ezer forintba kerülnek.

A Work Remote nevű kezdeményezésnek nem az a célja, hogy a Humble hatalmas bevételre tegyen szert. Erre már csak azért sincs esélyük, mert a csomagban adott szoftverek valódi ára sokkal magasabbra rúg, mint amennyit elkérnek értük. Sőt: nem is konkrét összeget kell fizetni, mindenki annyit ad, amennyit nem sajnál. (Egy alapárat azért persze ki kell fizetni.) Ettől függ majd az is, mi kerül a kosárba.

A legolcsóbb csomagért 1 eurót, azaz 350 forintot kell fizetni, amiért cserébe három szoftver jár: a Parallels Access nevű program egyéves előfizetése, amellyel távolról lehet elérni a PC-t vagy Mac számítógépet, a King of Dragon Pass nevű játék, és egy három hónapos Evernote Premium hozzáférés. Ezek közül az Evernote a legdrágább, csak ez közel 8 ezer forintot ér. A Parallels 6500 forint körül jön ki, míg a játék, a Steam webáruházból vásárolva 3900 forint lenne.

©

A 10,14 eurós csomagban már három játék és két irodai környezetben használható szoftver is van. Ezek összesen, a játékokkal együtt 29 ezer forintba kerülnének, de a csomagár megfizetésével jóval kevesebbért, kb. 3500 forintért vihetők. A legdrágább kiadás tartalmazza értelemszerűen a legtöbb és legjobb zsákmányt, de ezért sem kell annyira nagyon sokat fizetni: az összesen 10 szoftverből álló pakk minimum 18,50 euróba kerül. A csomag része a mobilokon nagyon népszerű jelszómenedzselős app, a 1Password 6+6 hónapos előfizetése. Ez a szoftver és ilyen konstrukcióval máshol több mint 17 ezer forintba kerülne.

A vásárláshoz csak egy humble-ös fiókra van szükség.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Ezért lehet Zugló az ellenzék állatorvosi lova

Ezért lehet Zugló az ellenzék állatorvosi lova

A Várpalotánál lévő horgásztóban kötött ki egy megcsúszó autó – videó

A Várpalotánál lévő horgásztóban kötött ki egy megcsúszó autó – videó

Eddig bírta, 360 fölé került a forint

Eddig bírta, 360 fölé került a forint