szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A napokban mutatta be a OnePlus idei csúcstelefonjait, a OnePlus 8-at és a OnePlus 8 Prót. Specifikációikat látva nem meglepő, hogy szinte pillanatok alatt elkapkodták az első, limitált szériát.

Nem volt késlekedés, és a korábbi ígéreteknek megfelelően mutatta be a OnePlus kellően beharangozott újdonságait, a OnePlus 8-at és a OnePlus 8 Prót. Remek specifikációk jellemzik e csúcstelefonokat, sajnos az áruk is kissé magasba szökött, ezek a modellek lettek a cég egyik legdrágább eszközei. Ennek ellenére gyorsan elkapkodták az első adagot.

A sorozat első korlátozott kiadása mindössze tíz perc alatt elfogyott, beleértve minden szín- és memóriaváltozatot. Azaz nemcsak az alapváltozatot kapkodták el, hanem a prémiumverziókat is, a legkülönfélébb színeket. A források szerint ennek oka lehet az is, hogy kártyafüggetlenek voltak a készülékek. (Hogy mekkora volt a készlet, azt nem tudni.)

©

Aki most lemaradt, annak várnia kell április 29-ig, akkor kerül ugyanis sor a OnePlus 8-sorozat széles körű elindítására. A kedvező fogadtatás jelzi a márka növekvő elismerését és népszerűségét az iparban és a piacon egyaránt. Mindazonáltal merész volt minden egyes generáció után emelni az árakon, viszont az tény, hogy a specifikációk is folyamatosan javultak az árnövekedéssel.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Újabb gyárat nyit Tatabánya mellett a Doosan

Újabb gyárat nyit Tatabánya mellett a Doosan

Adótévhitek tengerében

Adótévhitek tengerében

A járvány különös fénytörést ad a „forradalom szálláscsinálójának” tartott darabnak

A járvány különös fénytörést ad a „forradalom szálláscsinálójának” tartott darabnak