szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A kettéhajtható eszközöknél is izgalmasabb mobilt tervezett az LG. Ha minden jól alakul, a Project B nevű eszköz jövőre debütál.

Ha minden úgy alakul, ahogy az LG eltervezte, úgy 2021-ben piacra kerülhet a cég és a világ első feltekerhető mobiltelefonja, amelyet maga a dél-koreai vállalat talált ki. A nagyszabású tervekről az LG Electronics vezérigazgatója beszélt egy sajtótájékoztatón, megemlítve azt is, hogy a titokzatos készüléket egyelőre Project B-nek nevezik.

A mobil képernyőjét a pletykák szerint nem az LG alkotta, a kínai BOE fejlesztése kerül bele, a típusa pedig OLED. Mást egyelőre nem tudni róla.

A feltekerhető eszköz állítólag egy tavaly nyilvánosságra került szabadalmi terv alapján készül, amelyet a holland Let's Go Digital mutatott be. A portál ezt felhasználva néhány koncepciós képet adott ki, hogy a fogyasztóknak legyen valami elképzelésük a telefon lehetséges külleméről. Íme:

©
©
©

A LG állítólag nem tervez konkurenciát állítani a több gyártó által már piacra dobott összehajtható eszközöknek, ezért készít inkább feltekerhető mobilt. A taktika része minden bizonnyal az is, hogy a cég ezzel próbálná meg helyreállítani régi fényét, és új vásárlókat magához csábítani.

A telefon lehetséges áráról egyelőre nem érkeztek hírek.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Vidnyánszky az SZFE diákjainak: Szakmainak nevezett érvekkel manipulálják őket

Vidnyánszky az SZFE diákjainak: Szakmainak nevezett érvekkel manipulálják őket

Nagyon más lehet a koronavírus-járvány második hulláma

Nagyon más lehet a koronavírus-járvány második hulláma

A bérharc eldőlt, de a Postát így is szorongatja a pénzhiány, no meg a digitalizáció

A bérharc eldőlt, de a Postát így is szorongatja a pénzhiány, no meg a digitalizáció