szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Microsoft videóban üzente meg a leendő felhasználóknak, milyen is lesz a privát használatra szánt Teams videós csevegő.

A koronavírus-járvány, illetve a megnövekedett online kapcsolattartás iránti igény repítette szédítő magasságokba a Microsoft csoportmunka szolgáltatását, a Microsoft Teamst. Redmondban nemrégiben úgy döntöttek, hogy magáncélú felhasználásra is kifejlesztenek egy verziót, ami Androidon és iOS-en egyaránt elérhető lesz hamarosan.

A személyes használatra szánt Teamsben egyszerű lesz a tartózkodási hely megosztása, csoportos videohívások bonyolíthatók, van megosztott csoportnaptár, amit bármelyik tag szerkeszthet, és egy széf is van az alkalmazásban, amely lehetővé teszi a fontos információk, például jelszavak, hűségprogram-azonosítók vagy bejelentkezési adatok biztonságos tárolását és megosztását. Az új, személyes használatra szánt funkciók az elkövetkező hetekben érkeznek.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Semmittevéssel ért el milliós nézettséget egy alig ismert youtuber

Semmittevéssel ért el milliós nézettséget egy alig ismert youtuber

Vízibiciklis tüntetéssel ment neki a fideszes oligarcháknak a DK ifjúsági szervezete

Vízibiciklis tüntetéssel ment neki a fideszes oligarcháknak a DK ifjúsági szervezete

80 milliónyi ajándékpénzt hagytak a bulizók a Szigetnél

80 milliónyi ajándékpénzt hagytak a bulizók a Szigetnél