szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Mostantól 31 ország Play áruházában keresgélhetünk a filmek, alkalmazások, zenék és könyvek között, letölteni azonban egyelőre egyiket sem tudjuk.

Eddig kényetlenek voltak valamilyen trükkös megoldást alkalmazni az androidos felhasználók, ha szerették volna más országok alkalmazásait is látni a Play áruházban. Mostantól erre már nem lesz szükség, legalábbis akkor biztosan nem, ha az Európai Unió és az Európai Gazdasági Térség országai számára elérhető tartalmak között szeretnénk böngészni.

Az XDA-Developers szúrta ki, hogy a Play áruház webes felületén lehetővé tette a Google, hogy országot váltsunk, így nemcsak a tartózkodási helyünk szerinti appokat láthatjuk. Ehhez nem kell mást tenni, mint kijelentkezni a Play áruházból, vagy pedig a böngészőben inkognitó módban megnyitni azt, majd az oldal aljára legörgetve, a Hely: Magyarország hivatkozásra kattintva kiválasztani, hogy a felsorolt 31 ország közül melyik kínálatába szeretnénk bekukkantani.

©

A változásnak egyelőre ebben a formában nincs túl sok értelme, a Google ugyanis csak böngészni enged az alkalmazások, filmek, zenék és könyvek között, letölteni és megvásárolni azonban nem lehet őket. A mostani módosítás alapján azonban nem elképzelhetetlen, hogy ezen hamarosan változtatni fog a Google.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Ezért tiltja az Apple az iPhone-okról az xboxos játékokat

Ezért tiltja az Apple az iPhone-okról az xboxos játékokat

Éjjel tört az idős asszonyra a fiatal rabló Jánoshalmán

Éjjel tört az idős asszonyra a fiatal rabló Jánoshalmán

Olyan rákra bukkantak, amelyik a pokolban is túl tudna élni

Olyan rákra bukkantak, amelyik a pokolban is túl tudna élni