szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Közelednek az ünnepek, és bár ez az év vitathatatlanul más, mint a többi, de a Microsoft azért ragaszkodott ahhoz, hogy kiadja szokásos ünnepi hirdetését, amelynek üzenete a szórakozás és a kapcsolattartás a vállalat eszközeivel.

Az ünnepek idén nagyon másmilyenek lesznek, mint ahogyan azt korábban már megszoktuk. De ez – állítja a Microsoft – nem jelenti azt, hogy nem lehetnek örömteli élményeink, ne tarthatnánk szeretteinkkel a kapcsolatot.

A redmondi óriás idei hirdetésének – Find Your Joy (A Dog’s Dream) – főszereplője egy Rufus nevű kutya, aki fizikailag ugyan nem lehet együtt legjobb barátjával (egy másik kutyával), azonban az álmai révén megtapasztalhatja az összetartozás és a barátság örömét, miközben persze saját termékeit is hirdeti a Microsoft.

Rufus kutya gazdái elmélyednek a különféle Microsoft-termékek használatában, így a kutya, mit tehetne mást, elalszik. Álmában a barátjával együtt élnek át egy fantasztikus kalandot a Minecraft, a Halo, a Microsoft Teams és a Microsoft Flight Simulator világában, akárcsak a gazdái.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Visszavonta tájékoztatóját a szállodák és éttermek szövetsége

Visszavonta tájékoztatóját a szállodák és éttermek szövetsége

Szeretne úgy kinézni a valóságban, mint filterekkel felturbózott fotóján?

Szeretne úgy kinézni a valóságban, mint filterekkel felturbózott fotóján?

Hófúvás és ónos eső miatt adtak ki figyelmeztetést

Hófúvás és ónos eső miatt adtak ki figyelmeztetést