szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A jelek szerint már nem lehet messze, hogy a Blizzard Entertainment kiadja a 2018-ban bejelentett Diablo: Immortalt. A játék akkori fogadtatása negatív volt, most viszont bizakodnak a fejlesztők.

A Blizzard még 2018-ban állt elő a bejelentéssel, miszerint új részt készítenek a Diablo-sorozathoz. A Diablo-rajongók mégsem lehettek felhőtlenül boldogok, kiderült ugyanis, hogy a szoftvert kizárólag mobilra adja ki a vállalat. Mindez óriási csalódottságot váltott ki, ami azt eredményezte, hogy a játék trailere az egyik leggyűlöltebb videóvá vált a YouTube-on.

Mindez mégsem szegte kedvét a kiadónak. Olyannyira nem, hogy azóta is szorgosan dolgoztak a Diablo: Immortal nevet viselő játékon, mostanra pedig odáig jutottak el, hogy a program alfa verzióba kerüljön.

Az alfa verzió a programoknál az első, kizárólag a tesztelők számára elérhető, ugyanakkor még az erősen fejlesztés alatt álló verziót jelenti. Mondhatjuk úgy is: ez a prototípus. A Blizzard szerint akik már látták az alfában lévő játékot, azoknak kifejezetten tetszett, így remélhetőleg a nagyközönség is elégedett lesz majd vele.

A cég az alfa verzió elkészítésével a szerverek stabilitását, valamint a különböző platformok kiszolgálásának minőségét teszteli le, nem mellesleg pedig a fejlesztői csapat végre visszajelzést kaphat az eddigi munkáról. Ennek köszönhetően tovább tudják majd csiszolni a szoftvert, és ki tudják javítani a felmerülő hibákat.

Hogy mikor jöhet ki a Blizzard a Diablo: Immortallal, egyelőre nem tudni. Azt viszont igen, hogy már csőben a Diablo 4 is, így érdekes lenne látni, melyik milyen reakciókat kap, ha együtt válnak elérhetővé.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Műholdra szerelte egy DSLR fényképezőjét a Canon, onnan fotózták le a Földet

Műholdra szerelte egy DSLR fényképezőjét a Canon, onnan fotózták le a Földet

Páratlan lelet: 2000 éves gyermeksírt tártak fel Franciaországban

Páratlan lelet: 2000 éves gyermeksírt tártak fel Franciaországban

Varga Judit a Facebookon jelentette be, hogy megrendszabályozná a közösségi oldalakat

Varga Judit a Facebookon jelentette be, hogy megrendszabályozná a közösségi oldalakat