szerző:
nyüzsi

Az utóbbi napokban elég erős volt a butasági verseny mezőnye.

Az utóbbi napokban elég erős volt a butasági verseny mezőnye. Például ugyan magunknak sem jött be Karsay Dorottya nemtetszik a rendszeres videója, de ennyi kényszeredett, ideges ostobaságot, amit hazánk jeles férfiai és női összehordtak reakcióként, már régen láttunk.

Dániel Péter, a kaszinótojással, kecsöppel és féktelen Gyurcsány-imádattal támadó ügyvéd azonban most egyéniben és összetettben is átvette a vezetést.

"Sok ismerős kérdezte már tőlem, hogy mit jelent Wittner Mária neve után az "ötvenhatos halálraítélt" jelző. Most tehát közívánatra megválaszolnám. Az egy primitív, köztörvényes, randalírozó és lincselő prosti megérdemelt jelzője. Nem több és nem is kevesebb. Ennyit jelent" - írta Dániel Péter a Facebookon. A bejegyzést megőrizte számunkra az internet a hozzá kapcsolódó épületes kommentekkel együtt.

Gondoljon bármit az ember Wittner Mária szomorú jelenbeli politikai szerepéről, vagy az 56-os múltja körüli pletykákról, azért mégiscsak egy forradalomban részt vevő, halálra ítélt, siralomházba kerülő emberről van szó, akit megillet a minimális tisztelet. Lehet, hogy Dániel Péter csak irigy, mert neki fegyver helyett csupán különféle élelmiszeripari termékek jutottak a szabadságharca megvívásához.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!