Kormányzati spam

Kormányzati spam

Utolsó frissítés:

Seres László Szerző:

Seres László
Seres László

Én vagyok Gyuri Matolcsy, amely most egyedülálló lehetőséggel fordul fel hozzád. Adj nekünk még több pénzt, amit költhetünk nem rád.

Szervusz drága - Érthető, hogy talán egy kicsit nyugtalan, mert nem ismersz.

A nevedet találtuk egy belügyi adatbázist kisorsoltunk, és ombudsman nincsen már, delete-oltuk ugye rögvest, más nem szólhat közbe online románcunk. Ha téged érdekel adatvédelem akkor románcunk rövid és velős, küldünk commando könyvelőd ill. feleséged bt-je, for your miheztartás.

Én vagyok Gyuri Matolcsy, a kormányzó céged elnök-vezérigazgató, amely most egyedülálló lehetőséggel fordul fel hozzád. Adj nekünk még több pénzt, amit költhetünk nem rád. Please ezt az emailt továbbküldöd még 9 millió magyarnak, hogy jobban eloszlik a kérésünk és főleg maradhatok posztomon. A jövedelmező üzleti javaslatom a következő, de marad szigorúan barátok közt.

Veszélyes fülkepuccs utáni nigériai típusú magyar banánköztársaságból ASAP ki kell juttatni nekünk valag pénz az országból IMF-nek meg EU-nak, államadósság nem mi tehetünk róla, communist bastards, de mi fizethetünk, illetve így tehát te, Szervusz drága. Na mostan mi kormányzat és cég, nincs saját valag pénz, csak nektek, incl. te is. Államadósság sok ezer milliárd forint, de ügyfelem doesn't even contemplate kiadáscsökkentés, nem olyan fából faragták vaskarikája. Mi marad, Szervusz drága? Bevétel nőni kell, még, még, még!

Szopás érdekel? Az lesz.

Azon morfondír tehát ügyfelem és én, mit lehet még megadóz, amikor már így is. Hát rájöttünk hogy mindent! Fuck yeah gyorsnaszád! Banki transaction, ATM-kifizetés, fogyasztás, ár, bér, félreért Tobin, különadó, multiadó, Kossuth adó, sárga csekk. Csak ebből jön 400 mrd HUF, úgyhogy ha lenne kék vagy pink csekk, kaszálnánk azt is. Csekk it out.

©

Sárga csekkadó különösen büszke én és ügyfelem. Magyar Telekom ugye nemrég vizsgálat maradék ombudsman meg még valami hatóságunk hogy büntető megadóz csekkfizetés. Környezetvédelmi okokból! Mekkora ötlet már, amikor mindenki csekkfizet, nincs mindenhol online, plusz túl sok az öregember. És ott van még a sok nem természetes személy, emiatt a folytonos politikai válság ebben az országban.

Telekom szerint "az ügyfeleket az olcsó, hatékony fizetési módok, például a távszámlás befizetés használata felé próbálják terelni." Mi pedig most megcsinál legálisba, amit Telekom csak próbált, de vizsgálat érte, öko, muhaha! Éspedig úgy, hogy ha elterel távszámlás felé, mi rögtön azt is megadóz! Hát ha ez nem muhaha, Szervusz drága, akkor mi?

Ha szeretnél karcsúvá és vonzóvá válni fillérekből, minden erőlködés nélkül akkor olvasd el valaki másnak a spamjét.

Kérdezheted persze, mit szól csekkadó és transaction adó EU. Mit szólna? Azt se tudják, mit szabad mit nem. So called szakértők, önjelölt, sem. "A közösségi jogszabályok egyértelműen előírják, hogy a banki műveleteket nem terhelheti forgalmi típusú adó" - egyikük. Nem terhelheti? Hát akkor ügyfelem és én nem nevez forgalmi típusú adó! Hanem legyen pl. "igazságossági járulék", "közös ideiglenes polgári kölcsön", "adófelfújt" ill. my cock knows.

Úgyhogy fontold meg hogy ajánlat lényeges szopás és lecsúszó középosztály. De nem sokat fontol, hiszen nem opció ez hanem kész tényt közlök neked, Szervusz drága. Gyors meggazdagodás? Majd, egyszer. Addig is kérjük tőled számlaszám, PIN kód, született anyád.

Hát így. Döntünk, végrehajtunk oszt good day. Egyoldalúlag szerződés módosítása csak nekünk szabad Jupiter, titeket ugyanez büntetés damoklészes kardja, ha netán megpróbálnád ökör, fennforog lehetőség elkoboz vagyon, de ha kell azt is tudjuk gyerek hová jár óvoda. Úgyhogy készüljünk hallani rólad sürgősen.

Ezt a leveled egyszer kapod meg, ez egy egyszeri lehetőség. Legközelebb mi viszünk el a levélhez.
És ide kattintva sem iratkozhatsz le a Nemzeti Együttműködés Rendszeréről.

Hozzászólások