szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy kisgyereket életveszélyes sérülésekkel kórházban ápolnak.

Lövöldözés történt Texas A&M University-Commerce egyetem kollégiumi szárnyában február 3-án. Az incidensben ketten meghaltak, egy kisgyereket életveszélyes állapotban kórházban ápolnak.

Az US Today azt írja, hogy a rendőrségre február 3-án, helyi idő szerint reggel negyed 11 körül érkezett bejelentés, hogy lövöldöznek a lakóövezet egyik épületében. Később a helyszínen két halott nőt találtak a Pride Rock Residence Hall egyik szobájában, valamint hogy egy kétéves fiút kórházba szállítottak. A hatóságok nem árulták el, hogy a nők diákok lennének-e, és a kisgyereket sem azonosították.

A lap emlékeztetett, hogy három hónappal ezelőtt szintén a campus közelében történt lövöldözés során két ember meghalt, és 12 másik személy megsebesült.

Hétfőn felfüggesztették a tanítást, és arra kérték a diákokat és a személyzetet, hogy vonuljanak fedezékbe, csak két órával a lövöldözés után engedték el a Pride Rock lakóit.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Ezzel a bővítménnyel még egyszerűbben kereshet a Google-ben, mint eddig

Ezzel a bővítménnyel még egyszerűbben kereshet a Google-ben, mint eddig

Az államé lesz a szombathelyi stadiont működtető cég

Az államé lesz a szombathelyi stadiont működtető cég

Eladó egy szinte nem is létező ritkaság, egy kombi Mercedes S-osztály

Eladó egy szinte nem is létező ritkaság, egy kombi Mercedes S-osztály