szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Sky News úgy tudja, az új fertőzésen kívül semmilyen más betegségben nem szenvedett az elhunyt.

Koronavírus – a második év
Több mint egy év telt el azóta, hogy a kínai hatóságok egy új, sebesen terjedő vírus felbukkanását jelentették a WHO-nak. Aligha akad azóta olyan ember a világon, aki ne hallotta volna a Covid–19 kifejezést, és mind többen gyászolnak rokont vagy barátot, akivel az új betegség végzett, miközben egzisztenciák dőltek romba hetek alatt, és a teljes életünket átírta a járvány. Mostanra elkészültek az oltások is, ami viszont nemcsak reményt, de ismét rengeteg kérdést is felvet, miközben a vírust nem hogy megállítani nem sikerült, de újabb mutációja is fenyeget. E harc a részleteit találja meg cikksorozatunkban.
Friss cikkek a témában

Koronavírus-fertőzés miatt meghalt egy 21 éves nő az Egyesült Királyságban, írja a Sky News.

A hírportál azt írta, hogy a jelenlegi adatok szerint a lány semmilyen más súlyos betegségben nem szenvedett.

Chloe Middleton, a buckinghamshire-i High Wycombe-ból származott, és március 21-én halt meg.

Feltehetően ő a legfiatalabb áldozat, aki úgy vesztette életét, hogy csak koronavírusban szenvedett.

A Sky News ír egy 18 éves brit áldozattról, akinek viszont sok más egyéb súlyos egészségügyi problémája is volt. Korábban meghalt egy 21 éves spanyol fociedző, akinek leukémiája is volt, illetve Linzben egy 27 éves lány hunyt el, aki 14 éve egyéb súlyos panaszokban is szenvedett.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!