szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A hatóságok azt kérik, még véletlenül se ültessék el a kéretlenül kapott magokat.

Nem lehet tudni, hogy ki küldte, és azt sem, hogy milyen szándékkal, mindenesetre sok amerikai kapott az elmúlt időszakban gyanús, magokkal teli csomagokat. A csomagokon általában valamilyen kínai felirat van, néhány csomagon az áll, hogy ékszer van benne, de amikor kinyitják, egy adag vetőmagot találnak benne.

A rejtélyes küldemények miatt figyelmeztetést adott ki az amerikai mezőgazdasági minisztérium, attól tartanak ugyanis, hogy invazív növényfajok magjai lehetnek a csomagokban. Ezért arra kérnek mindenkit, aki hasonló küldeményt kap, hogy ne nyissa ki, ne ültesse el a magokat, de a kukába se dobja ki, hanem mindenekelőtt vegye fel a kapcsolatot az állami növényügyi hatósági tisztviselőjével.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Egyre többen halnak bele az USA-ban abba, hogy kézfertőtlenítőt isznak

Egyre többen halnak bele az USA-ban abba, hogy kézfertőtlenítőt isznak

Minszk – összecsaptak a rendőrök és a választási eredmény ellen tüntetők

Minszk – összecsaptak a rendőrök és a választási eredmény ellen tüntetők

Radar360: Komoly tüntetések Minszkben és Bejrútban

Radar360: Komoly tüntetések Minszkben és Bejrútban