szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nem volna jó ötlet a járvány tombolása alatt nagy tömegek előtt tartani beszédeket, de az üres csarnokban szónokolásnak sincs értelme. Joe Biden már bejelentette, hogy otthonról bejelentkezve fogja elfogadni az elnökjelöltséget, és Donald Trump is ezen gondolkozik.

Koronavírus - a második hullám
Fél évvel a koronavírus-világjárvány tavaszi kitörése után megérkezett a pandémia második hulláma. A fertőzöttek számának radikális emelkedése egyre több országot kényszerít ismét korlátozások bevezetésére annak ellenére, hogy a világgazdaság még magához sem tért a tavaszi járványkitörés hatásaitól. A jelek szerint a második hullám Magyarországot is elérte. Kövesse híreinket!
Friss cikkek a témában

Joe Biden, az amerikai Demokrata Párt előválasztásának győztese nem lesz ott a párt augusztus 17. és 20. közöttre tervezett elnökjelölt-állító gyűlésén, otthonról fogja elmondani a beszédét, amelyben hivatalosan is elfogadja a jelölést – jelentette be a párt szervezőbizottsága.

Azt már eddig is tudni lehetett, hogy a gyűlés legtöbb beszédét csak a neten lehet majd követni, most azonban az is eldőlt, hogy teljes egészében online rendezik meg az eseményt. Biden járványügyi szakemberekkel tanácskozott, ez után döntött úgy, hogy a köz egészségének védelmére hivatkozva nem megy el Milwaukee-ba.

A jelöltséget elfogadó beszédet Biden a saját lakásából mondja el és videón közvetítik.

Szerdán Donald Trump is bejelentette: azon gondolkoznak a kampánystábjával, hogy ő is csak távolról, hogy Fehér Házból jelentkezzen be, amikor elfogadja a republikánusok jelölését az újraindulásra. Az ő pártja augusztus 24-e és 27-e között tartja a jelölőgyűlését.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Orbán: Visszatérnek az akciócsoportok

Orbán: Visszatérnek az akciócsoportok

Az ITM államtitkárának kutatócsoportja is nyert az ITM pályázatán

Az ITM államtitkárának kutatócsoportja is nyert az ITM pályázatán

Szaniszló Jánost választották Szendrő polgármesterévé

Szaniszló Jánost választották Szendrő polgármesterévé